moniabat
Fanka BB :)
Kochana widzisz wszystko jest dobrze [emoji9]Dziewczyny jest tętno jest pięknie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] 0.43cm miłości [emoji7][emoji7]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana widzisz wszystko jest dobrze [emoji9]Dziewczyny jest tętno jest pięknie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] 0.43cm miłości [emoji7][emoji7]
Ja też . Skakałam z radości [emoji3]jak głupia jak wyszłam z gabinetu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji7][emoji7][emoji7] ale super tak się cieszę [emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest i musi już tak zostać [emoji16]Kochana widzisz wszystko jest dobrze [emoji9]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7][emoji7][emoji7]Wierzę [emoji7] kochana wytrwałości ci życzę!!! niech serduszko zdrowo rośnie!!
Dużo gęstego bardzo białego praktycznie jak śmietana śluzu. I to tyle no i zagnieżdżenie mnie obudzilo 24/25grudnia tak brzuch bolał ale myślałam że to po kapuście wigilinej. Nic po za tym.Ewunia powiedz jakie miałaś objawy. [emoji7] i czy miałaś ten słynny biały sluz?? Chętnie posłucham
Ja w ogóle liczyłam za 3 lata a tu za trzy to będzie trzecie w drodzeHehe to fajnie [emoji3] nie spodziewałas się co [emoji7][emoji7]