Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze :-) może to ciąża daje Ci się we znaki !Wiesz co może być, chodź miałam coś takiego ostatni raz ze dwa i pół roku temu. Nie miewam raczej aż takich akcji, a z tarczyca też w porządku [emoji6] w przyszły piątek jak pojadę do gina zaznaczę żeby wykonali badanie czy z hormonami wszystko w porządku [emoji6]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Jadziu brałam aromka ale w zupełnie innej dawce 2 x1 przez 5 dni. Od 3 do 7 dc. Czulam sie po nim bez zarzutu. Ciekawi mnie, 8 masz wziąć na raz ?No dziewczynki ja zaczęłam proces: -) zjadłam 8 tabletek Aromka czekam teraz do 6dc na zastrzyk :-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Tak kochana już kiedyś byłam na nim 3 miesiące. 8 tabletek na raz tez czuje się po nim bez zarzutów nie to co na cloJadziu brałam aromka ale w zupełnie innej dawce 2 x1 przez 5 dni. Od 3 do 7 dc. Czulam sie po nim bez zarzutu. Ciekawi mnie, 8 masz wziąć na raz ?
Letrazolum kochana na wytwarzanie pęcherzyków: -)A cóż to ten aromek dziewczynki??
Cześć Dziewczyny [emoji9] ja już wstaje bo trzeba się zbierać do pracy[emoji21][emoji21][emoji21] Tak bym jeszcze pospała, niestety męża nie ma więc jeszcze muszę młodego wyprawić do zerówki.Moniabat!! A jak u ciebie... Już tak blisko do tego naszego testowania [emoji6]