reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Hej dziewczynki ja właśnie zjadłam śniadanie i pije kawke druga zmiana wiec mam cale przedpołudnie dla siebie dzisiaj rano przy podcieraniu miałam na papierze skrzep krwi przypuszczam ze to pamiątka po IUI :-)
Agusia może być tak ze hormony wskoczyky na właściwy tor i @ przyjdzie w 28dc :-) ja tez śluz rozciagliwy mam tylko jeden dzień a później kremowy :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Tak Jadziu ten skrzep to po iui. U mnie też był. Chyba nawet 2 dni po się pojawiał.mam nadzieje ze w pracy będzie lekko i przyjemnie ;-) dbaj o siebie.

Tak Jadziu ten skrzep to po iui. U mnie też był. Chyba nawet 2 dni po się pojawiał.mam nadzieje ze w pracy będzie lekko i przyjemnie ;-) dbaj o siebie.
Jest kochana lekko stoję i jem a to kinder bueno a to paluszki a to pije wodę a to mirinde cytrynowa a idzie jedna wiązka na godzinę wiec jest fajnie :-) ale nie długo bo tylko do środy :-( także na nockach będzie wycisk ale szybciej zleci: -)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Dziś mam ostatni dzień @ a mój M już mi karze z nogami do góry leżeć haha[emoji1][emoji1] oj dobranoc dziewczynki [emoji3] dobrej nocy [emoji3][emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry