jadzia715
Fanka BB :)
A co u was bo już trochę przynudzam: -PJadziu to wszystko dobrze Ci się ułożyło[emoji9] ja trzymam kciuki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co u was bo już trochę przynudzam: -PJadziu to wszystko dobrze Ci się ułożyło[emoji9] ja trzymam kciuki
No to czekam z Tobą za ile będzie ?Kochana ja czekam na owu i działam[emoji5]
Tak Jadziu ten skrzep to po iui. U mnie też był. Chyba nawet 2 dni po się pojawiał.mam nadzieje ze w pracy będzie lekko i przyjemnie ;-) dbaj o siebie.Hej dziewczynki ja właśnie zjadłam śniadanie i pije kawke druga zmiana wiec mam cale przedpołudnie dla siebie dzisiaj rano przy podcieraniu miałam na papierze skrzep krwi przypuszczam ze to pamiątka po IUI :-)
Agusia może być tak ze hormony wskoczyky na właściwy tor i @ przyjdzie w 28dc :-) ja tez śluz rozciagliwy mam tylko jeden dzień a później kremowy :-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Monia to tak jak ja ;-)Kochana ja czekam na owu i działam[emoji5]
Jest kochana lekko stoję i jem a to kinder bueno a to paluszki a to pije wodę a to mirinde cytrynowa a idzie jedna wiązka na godzinę wiec jest fajnie :-) ale nie długo bo tylko do środy :-( także na nockach będzie wycisk ale szybciej zleci: -)Tak Jadziu ten skrzep to po iui. U mnie też był. Chyba nawet 2 dni po się pojawiał.mam nadzieje ze w pracy będzie lekko i przyjemnie ;-) dbaj o siebie.