reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Hej dziewczyny zakupiłam dziś te testy owulacyjne i zaczynam od pojutrze robić. Powiedzcie mi taki test robić rano czy wieczorem??

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki co tu taka cisza? Wszystkie pewnie maluszka z mężem cuduja ;-)

Ja od rana w kuch i ugotowalam kapustę zmielilam udusilam z pieczarkami na krokiety zrobiłam 60 pierogow ruskich ugotowalam rosół zdążyłam się jeszcze przespać :-) właśnie wzięłam gorąca kąpiel i robię sobie kawke przed nocka oby te dwa dni szybko minely: -)
Buziaczki kochane

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hej dziewczynki co tu taka cisza? Wszystkie pewnie maluszka z mężem cuduja ;-)

Ja od rana w kuch i ugotowalam kapustę zmielilam udusilam z pieczarkami na krokiety zrobiłam 60 pierogow ruskich ugotowalam rosół zdążyłam się jeszcze przespać :-) właśnie wzięłam gorąca kąpiel i robię sobie kawke przed nocka oby te dwa dni szybko minely: -)
Buziaczki kochane

Oo rany Jadziu niezły kucharz z Ciebie :-) ruskie pierogi ... ♡♡ ostatnio przeszłam na zdrowe odżywianie. Korzystam z przepisów od dziewczyn z Facebooka. Pełno ciekawych dań i wcale głodem nie przymieram :-)

Oo rany Jadziu niezły kucharz z Ciebie :-) ruskie pierogi ... ♡♡ ostatnio przeszłam na zdrowe odżywianie. Korzystam z przepisów od dziewczyn z Facebooka. Pełno ciekawych dań i wcale głodem nie przymieram :-)
No mój Maz Ci powiem miał jakiś czas po szpitalu dietę zdrowa dużo zielonego czerwonego i żółtego dużo makaronowy pelnoziarnistych ciemne pieczywo i Noe dość ze troszkę schudl to jeszcze wyniki się poprawiły czasami warto zainwestować w zdrowie

Piersi mnie swedza. ...

No mój Maz Ci powiem miał jakiś czas po szpitalu dietę zdrowa dużo zielonego czerwonego i żółtego dużo makaronowy pelnoziarnistych ciemne pieczywo i Noe dość ze troszkę schudl to jeszcze wyniki się poprawiły czasami warto zainwestować w zdrowie

Piersi mnie swedza. ...

Moj Mąż jest bardzo zadowolony z nowej wersji obiadów :-) dietetyczne ale smaczne i można porządnie się najeść. Nie patrzymy na ilość a na jakość :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry