reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Co do cyckow to mnie też dokuczają ;-) zmieniły rozmiar i bolą- zakaz dotykania :-D
No moje dzisiaj Maz podgladal i tez mówi ze urosły a ja mam swoje bardzo małe wiec od razu różnice widać [emoji23] mnie o dziwo nie bolą a dzisiaj 17dc zwykle po owulacji już nieziemsko bolący a teraz póki co tylko swedza
Kochana trzymał kciuki za naturala [emoji106][emoji173][emoji8]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
No moje dzisiaj Maz podgladal i tez mówi ze urosły a ja mam swoje bardzo małe wiec od razu różnice widać [emoji23] mnie o dziwo nie bolą a dzisiaj 17dc zwykle po owulacji już nieziemsko bolący a teraz póki co tylko swedza
Kochana trzymał kciuki za naturala [emoji106][emoji173][emoji8]

Jadziu to dobrze ze urosły ;-) moje tez bez szaleństw. A teraz no no bez stanika można biegać bez wstydu :-D Kochana ja ten cykl opuściłam bo juz tak mi się pokręciło ze straciłam rachubę co mi jest ;-)

Jadziu to dobrze ze urosły ;-) moje tez bez szaleństw. A teraz no no bez stanika można biegać bez wstydu :-D Kochana ja ten cykl opuściłam bo juz tak mi się pokręciło ze straciłam rachubę co mi jest ;-)
No ale normalnie chyba wspolzyjecie do końca czy nie ? Bo czasami z takich odpuszczonych cykor najwięcej wychodzi ;-)

Witam dziewczynki [emoji4] jestem zajechana jak koń po weseternie[emoji6] mój syn ma jutro dzień babci i dziadka... I mąż mnie wkopał w pieczenie placka... jeden do zerówki drugi do domu bo teście mi zostają do soboty... A mąż jedzie sobie jutro na 3 dni do pracy[emoji24][emoji24][emoji24]
E hhh już się prawie wyżaliłam[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki.. Ja dziś też zabiegany dzień. Szkoła przedszkole,potem obiad szybko.. Zakupy, dentysta z dziećmi.. Itd... A mi dziś zaś raz plamka poleciała jasno brązowa... Hmm... Testy owulacyjne robię od jutra [emoji3] jadziu jak cycki rosną to dobry znak! [emoji6]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki [emoji4] jestem zajechana jak koń po weseternie[emoji6] mój syn ma jutro dzień babci i dziadka... I mąż mnie wkopał w pieczenie placka... jeden do zerówki drugi do domu bo teście mi zostają do soboty... A mąż jedzie sobie jutro na 3 dni do pracy[emoji24][emoji24][emoji24]
E hhh już się prawie wyżaliłam[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Teściowie 3 dni ? Ooo Boże ratunku :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry