reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
I nie płacz tylko zadzwoń do lekarza koło środy i się umów na wcześniejszą wizyte :-)

Andzia muszę pracować bo muszę uzbierać na kolejna w razie co a później po kolejnej już będę naprwno w domu siedziec

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Dziewczynki śpię na stojąco [emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji99][emoji99][emoji99]
A tu za półtorej godzinki trzeba jechać bleeeh. ....już napisałam mężowi ze jutro z wyra nie wychodzimy tylko tyle co krokiety zrobię i dość: -)

Hehe tak jadziu masz rację odpoczywaj jak najwięcej!!
Dziś mój " pierwszy dzień płodny " i o to proszę mój test owulacyjny co sądzicie [emoji4]
1516987307-8e506e3916a30bca-aaaaaa.jpeg

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana to jeszcze nie to... muszą być dwie takie same kreski lub ta druga co jest mniej widoczna mocniejsza....
Ja walczę z teściami[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tak wiem, ale chyba dobry początek jak na pierwszy dzień płodny [emoji3][emoji3]?

Nie wiem kotku czy można to podciagnac pod dzień płody bo test negatywny mi takie wychodzą cały cykl

Test ciążowy powtarzam w środę czy już ovitrelle wyparowalo a w piątek bhch:-) temp nadal 37.2 mam ogromna nadzieje :-)

reklama
Jadziu trzymam kciuki!!!
Aha no ja nie wiedziałam hehe jak to z tymi testami jest teraz już będę wiedziała [emoji39][emoji41]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry