Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No leżę dziewczynki idzie okres plamie już kawa z mlekiem śluz więc się do rana rozkręci głowa mnie jedynie boli o dziwo wogole brzuch mnie nie boli no ale nic. Kochane źle się czuje jakos tak nijak...jakaś słabą jestem, oglądam na TTV Usterkę później Kossakowskiego jak nie zasne :-) miłego wieczoru serduszka :-*:-*:-*Hmmm to bez słodkiego[emoji6]
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
No dokładnie e mam nadzieję że tych cykli naturalnych nie będę tak przeżywać tym bardziej że wogole nie będę pod żadną kontrola lekarza do końca praktycznie czerwcaKochana to niedługo nowy cykl i nowa szansa. Wiem ze dziś nawet Ci się o tym myśleć nie chce. Przerabiamy to co miesiąc. Za te cierpienia to należą się trojaczki ;-). Mój M. tez leży po kocem. Zdechły jak ja. Oglądamy Cejrowskiego na dvd potem może jakiś film. W tv nie ma na czym oka zawiesić
Może naturalny przyniesie szczęście[emoji6]Jadziu to witaj w moim świecie. ;-) ciekawie się zapowiada. Ja na pewno do kwietnia będę na naturalnym. Co do samopoczucia na żołądku lekkość ;-)
JestemDziewczyny widzę dużo się dziewczyn wycofało z forum no cóż...Nie każdy potrafi znieść porażki...Ewa jest na forum.dla ciężarnych Andzia nie mam pojęcia gdzie jeszcze jest tu u nas Madzia ale też gdzieś zniknęła?
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Szkoda że dziewczyny się wyruszyły bo fajną grupkę tu mamy[emoji5] ale na siłę nic [emoji5] ja tutaj bardzo lubię zaglądać to jest taka moja ucieczka i dobrze mi tu z Wami[emoji8]Dziewczyny widzę dużo się dziewczyn wycofało z forum no cóż...Nie każdy potrafi znieść porażki...Ewa jest na forum.dla ciężarnych Andzia nie mam pojęcia gdzie jeszcze jest tu u nas Madzia ale też gdzieś zniknęła?
" kto nie walczy ten nie niańczy "