Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurde no to faktycznie trzeba poczekać ciulowo ja za miesiąc po @tzn w 3dc robię tarczyce do Endo kazał się pokazać na wiosnę więc zrobię zobaczymy jak się ma sprawa :-)Witam dziewczyny[emoji5] trzeba mieć pecha jak ja... Pojechałam zrobić badania posiew i co na fotelu powiedziano mi że nie mogą zrobić bo za dużo krwi wiec @ dziś będzie na 100 A miała być dopiero w środę[emoji19] ehhh
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Andziu to dobra wiadomość [emoji5] mi tag znowu spadło do 0.4 Ale dziś wizyta u Endo wiec pewnie znowu mi zmieni dawke[emoji6]Hej dziewczyny dzwonił do mnie rano mój ginekolog że z wyniku badań hormonów wyszło że jajeczkowanie wystąpiło także pcos wyklucza, a moje hormony pracują perfekcyjnie [emoji4] męża wysyłam w przyszłym tyg do urologa na badanie nasienia I potem z wynikami mam się odezwac do ginekologa żeby sprawdzić droznosc moich jajowodow... Puki co czekam na @ ma przyjść dzisiaj... [emoji8]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Agata jak się trafi na dobrego gina to wszystko Oki mi 3 wcześniejszych nie widziało mojego rozwarstwienie blizny po cc chociaż pytałam ich o nią czy się w porządku zrosła.... Dla niektórych najważniejsze ze kasę biorą a reszta nieważna.Hej Dziewczyny :-) same dobre wiesci. Wreszcie ktoś się porządnie wziął za diagnostykę. Badanie drożności jajowodów, hormony czy nasienia to must have ! U mnie w pracy sami Polacy i tez nie jest kolorowo. Wszędzie różni ludzie się trafiają. Co do uchodźców to fakt...wyjeżdża i zostawia rodzinę na wojnie..porażka. zdrowe chłopy i walczyć nie chcą tylko uciekać. U nas walczył każdy w tym dzieci...