Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak najbardziej zapraszamy opowiedz nam swoją historięHej
Mozna sie wprosic?
Wiec jestem Kasia. Mam 28 lat. Z mezem mamy jednego synka ktory w kwietniu bedzie mial 6 lat. Pochodze z Katowic ale obecnie mieszkam w Rybniku.Jak najbardziej zapraszamy opowiedz nam swoją historię
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Magda zostaw wszystko losowi jak się teraz uda to praca nie zając nie ucieknie... nie tak?Cześć Dziewczynyu mnie 13dc, wczoraj prawdopodobnie była owu i dopadły mnie wątpliwości .... w ciągu ostatnich kilku dni byłam na dwóch rozmowach o pracę, i gdybym zaszła w tym cyklu to nawet nie zdążyłabym dobrze popracować. Oczywiście będę się cieszyć ale chyba powinnam odpuścić na kilka cykli
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ja mam umowę do końca maja i już wiem, że mi jej nie przedłużą. A jeśli zajdę w tym cyklu, to ostatni dzień 12 tyg wypadnie akurat na 31.05 więc zgodnie z prawem umowa nie ulega przedłużeniu. Oczywiście przy założeniu, że wiek dziecka będzie określony z OM bo jeśli po usg, to siłą rzeczy maluch będzie jeszcze młodszy. Wątpliwości dopadły mnie po przeliczeniu tego wszystkiego- wczoraj w nocy, więc tak czy siak muszę zmienić pracę... generalnie jakiś czas temu ustaliliśmy z M że nie będziemy odkładać starań, bo im dłużej będziemy czekać, tym później może być większy problem. Poza tym stać nas na to, żebym nie pracowała wiec ostatecznie też nie będzie tragedii. Sama już nie wiem...Magda zostaw wszystko losowi jak się teraz uda to praca nie zając nie ucieknie... nie tak?
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom