reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
No mój ostatnio to nie jest zbytnio chętny, przynajmniej nie zaczyna tego tematu jak ja się na niego nie rzuce [emoji23] dużo pracuje, może przez to.. Znacie jakieś tabsy na pobudzenie?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak . Korzeń Maca można kupić na sklep starania.pl . Dodaje tez energii w ciągu dnia

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Mój mąż też raczej niewyrywny na codzień ale jak już minie z 5 dni posuchy to się upomina ;-) kupie mu ten pobudzacz ale najlepiej działa na niego moja nowa bielizna hehe drogi w utrzymaniu jest :-D

Mój mąż też raczej niewyrywny na codzień ale jak już minie z 5 dni posuchy to się upomina ;-) kupie mu ten pobudzacz ale najlepiej działa na niego moja nowa bielizna hehe drogi w utrzymaniu jest :-D
O tak, bielizna i szpilki :D nie są w stanie powiedzieć nie [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

No mój się dopomina czasami o jakaś bielizne w szpilkach po domu nie chodzę bo mam wszędzie panele hehehe wiec babka na górze by se ładnie pomyślała jakby zaczęły szpilki stukać o 23ciej hahah ale bielizna zawsze działa

Dziewczyny pytam z ciekawości... jaka wielkość miały Wasze pecherzyki gotowe do inseminacji ? Moje 18mm dobę przed a podobno muszą mieć 23-26 mm... taaaaaaak mi włosy dęba stanęły po wizycie u innego gin.

Dziewczyny pytam z ciekawości... jaka wielkość miały Wasze pecherzyki gotowe do inseminacji ? Moje 18mm dobę przed a podobno muszą mieć 23-26 mm... taaaaaaak mi włosy dęba stanęły po wizycie u innego gin.
Ja jeszcze nie miałam wiec się nie wypowiem ale koleżanka co zaszla miała 19mm i zaszla na nim.

Większy niż 23mm to z tego co.mi.mój gin mówił to jest przerosniety pęcherzyk i nie bardzo się on nadaje.
Najlepiej żeby pękł i się wchłonął bo z takimi mogą być problemy w postaci torbieli niestety

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry