Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak . Korzeń Maca można kupić na sklep starania.pl . Dodaje tez energii w ciągu dniaNo mój ostatnio to nie jest zbytnio chętny, przynajmniej nie zaczyna tego tematu jak ja się na niego nie rzuce [emoji23] dużo pracuje, może przez to.. Znacie jakieś tabsy na pobudzenie?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Super, kupie. DziękujęTak . Korzeń Maca można kupić na sklep starania.pl . Dodaje tez energii w ciągu dnia
" kto nie walczy ten nie niańczy "
O tak, bielizna i szpilkiMój mąż też raczej niewyrywny na codzień ale jak już minie z 5 dni posuchy to się upomina ;-) kupie mu ten pobudzacz ale najlepiej działa na niego moja nowa bielizna hehe drogi w utrzymaniu jest![]()
Ja jeszcze nie miałam wiec się nie wypowiem ale koleżanka co zaszla miała 19mm i zaszla na nim.Dziewczyny pytam z ciekawości... jaka wielkość miały Wasze pecherzyki gotowe do inseminacji ? Moje 18mm dobę przed a podobno muszą mieć 23-26 mm... taaaaaaak mi włosy dęba stanęły po wizycie u innego gin.
No kochana co.lekarz to inna opiniaKurcze strasznie rozbieżne są re zdania. Ta co mi robiła inseminacje twierdziła ze jest ok. A drugi ze za szybko. Porażka.