reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie dotyczące plemników i inseminacji. Czy u któreś wystapil taki problem : mąż / partner ma obniżona ruchliwosc plemników ? i czy to było przeciwskazaniem do zrobienia inseminacji ? Mój ma obniżona ale dużą liczebność i to podobno nie jest przeciwskazaniem

Dziewczyny mam pytanie dotyczące plemników i inseminacji. Czy u któreś wystapil taki problem : mąż / partner ma obniżona ruchliwosc plemników ? i czy to było przeciwskazaniem do zrobienia inseminacji ? Mój ma obniżona ale dużą liczebność i to podobno nie jest przeciwskazaniem
No ale dobra no to ginekolog nie zapisal mężowi żadnych suplementow? Ja sama daje mojemu chociaż rzekomo z nasieniem nie ma problemu fertilman plus. Wybierz się z nim do urologa ten powinien mu coś przepisać. A jakie ma Maz wyniki? Mogłabyś przytoczyć?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Kazał brać profertil lub fertil men plus. Juz pół roku mąż grzecznie to zjada. Może warto sprawdzić rezultat. Przytoczę wyniki jutro jak tylko odszukam
No pasowaloby mój miał zrobione w kwietniu tego roku i lekarz tylko mnie zapytał jak się z nim umawiałam ze będzie inseminacja czy badanie było zrobione odszukal sobie i stwierdził ze jest dobre jak znajdę na poczucie wynik to Ci pokaze

1513028250-a8791f4e4eedd650-aaaaaa.png

To są wyniki.mojego męża z kwietnia

reklama
Warto powtórzyć ale ogólnie są bardzo dobre i nawet jeśli są małej richliwosci to jest ich bardzo dużo a to daje równe szanse mój ma tylko 45 mln a twój 70 ponad

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry