Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja właśnie tez ale wstydzilam się przyznać ze może mnie zbrukacie ze starania ze palenie ze waga itdJa pale papieroski jak coś [emoji57][emoji39]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie to nie moja. Kiedyś paliłam ale rzuciłam, choć czasem na imprezie zapale jednego...Ewa to Twoja fotka w profilowce?
Palisz papierosy?
" kto nie walczy ten nie niańczy "
No ja właśnie tylko cienkie pale najgorzej jest jak się wkurza jak np teraz o to wtedy nie ma zmiluj ale zauważyłam ze ostatnimi czasy więcej pale no cóż zycieMój to wróg papierosów!!! I chyba przez niego nie palę. Ale ja to lubię tego cienkiego papierosa usiąść i jak Tyszkiewicz[emoji23][emoji23]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam fazę na kinderki, 2 opakowania dziennie [emoji28]. Chociaż od trzech dni ciągnie mnie dla odmiany do kwaśnego, i mam normalnie slinotok [emoji15] chyba za dużo słodkiego zjadłam ostatnio [emoji14]Każda ma jakiś nałóg [emoji14] ja dosłownie pożeram słodyczeno codziennie musze coś zjeść
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom