reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Oj Jadziu ja się zastanawiam kiedy ty odpoczniesz...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Już w styczniu planuje po inseminacji walnac chorobowym zwolnić mnie nie zwolnia a odpoczne. A w tym tygodniu kochanie weekend wolny wiec będę mieć dwa dni na regenerację spędze je z mężem akurat owulacja będzie wiec jak znalazł a nocki przecierpie kochana nie pierwsze i nie ostatnie ważne ze dzisiaj 8 godzin jutro gorzej bo 12 a pojutrze 12 ale w sobotę odespie kochana damy rade :-*:-*:-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Bułka z ogorkiem na kolacje a na podwieczorek pączek z czekoladą :D mam nadzieje, że nie wyląduje w toalecie [emoji23]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Agnieva tak mam w planach pierwsza jak uzbiera kasę ma druga to jak pierwsza się nie uda będzie druga ale zobaczymy
Andzia taka praca ale przynajmniej na nocy nikogo nie ma cisza i spokój mogę bezkarnie pic kolorowe napoje i słuchać muzyki na slichawkach nie jest tak źle :-) no i cały dzień w domu:-)

reklama
Dzień dobry kochane ja wróciłem z pracy było mega fajnie kupa śmiechu i takie nocki lubię. Progesteron mi rośnie bo mam gazy i mdłości. Podobno jelitowka panuje mojej siostry syn wymiotowal wczoraj jak kot także uwazajcie na siebie. Mam.nadzieje ze mnie w tym roku nie dopadnie w tamtym roku miałam dokładnie 8 listopada pamiętam dokładnie bo był już śnieg jak szlam do lekarki po L4. Oby mnie minęło chociaż jeden rok. Najgorsze to ze wirus się mutuje i dwa razy na tego samego się nie choruje a mimo to ja mam to cholerstwo rok w rok: -/ niedawno miałam biegunkę wiec się łudze ze u mnie poszło dołem. No czas pokaże póki ci idę spać do 14stej nie wstaje :-) buziaczki myszeczki moje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry