jadzia715
Fanka BB :)
Sto lat sto lat :-*:-* wszystkiego najlepszego :-*:-*:-*Pozatym dziś poświęcam się imprezie moje młodszej córy kończy dziś 5 lat [emoji4]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sto lat sto lat :-*:-* wszystkiego najlepszego :-*:-*:-*Pozatym dziś poświęcam się imprezie moje młodszej córy kończy dziś 5 lat [emoji4]
Oj nie mam pojęciaA nie orientujesz się po ile są? Bo te angielskie są lepsze niż nasze chińskie bo są od spodu na gumie i czasami trafia się te nie przemekalne
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Dziekujemy [emoji11] wiem mi z corami nie wychodziły nigdy w miesiączkę zawsze kilka dni po... Siostrze mojej też wyszedł dopiero tydzień po terminie spodziewanej miesiączki. Zobaczymy puki co @ brak. Jak przyjdzie to trudno jak nie to też dobrze [emoji4][emoji106][emoji13]Andzia wszystkiego najlepszego dla córkiPodobno testy czasami wychodzą pare dni po spodziewanej @... Jak pracujecie Dziewczynki? Ja cały tydzien do samej niedzieli :/
No ja ten weekend cały wolny a od pon pracuje po 12 do środy. W czwartek piątek i sobotę na osiem do pracy a popołudniami raz do jednej rodziny pomagać przy przygotowaniach raz do drugiejAndzia wszystkiego najlepszego dla córkiPodobno testy czasami wychodzą pare dni po spodziewanej @... Jak pracujecie Dziewczynki? Ja cały tydzien do samej niedzieli :/
To.może przez to ze owu masz później niż np. 14dc zwykle tak jest jak testy wychodzą późniejDziekujemy [emoji11] wiem mi z corami nie wychodziły nigdy w miesiączkę zawsze kilka dni po... Siostrze mojej też wyszedł dopiero tydzień po terminie spodziewanej miesiączki. Zobaczymy puki co @ brak. Jak przyjdzie to trudno jak nie to też dobrze [emoji4][emoji106][emoji13]