reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Andzia wszystkiego najlepszego dla córki :) Podobno testy czasami wychodzą pare dni po spodziewanej @... Jak pracujecie Dziewczynki? Ja cały tydzien do samej niedzieli :/
Dziekujemy [emoji11] wiem mi z corami nie wychodziły nigdy w miesiączkę zawsze kilka dni po... Siostrze mojej też wyszedł dopiero tydzień po terminie spodziewanej miesiączki. Zobaczymy puki co @ brak. Jak przyjdzie to trudno jak nie to też dobrze [emoji4][emoji106][emoji13]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Andzia wszystkiego najlepszego dla córki :) Podobno testy czasami wychodzą pare dni po spodziewanej @... Jak pracujecie Dziewczynki? Ja cały tydzien do samej niedzieli :/
No ja ten weekend cały wolny a od pon pracuje po 12 do środy. W czwartek piątek i sobotę na osiem do pracy a popołudniami raz do jednej rodziny pomagać przy przygotowaniach raz do drugiej

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Dziekujemy [emoji11] wiem mi z corami nie wychodziły nigdy w miesiączkę zawsze kilka dni po... Siostrze mojej też wyszedł dopiero tydzień po terminie spodziewanej miesiączki. Zobaczymy puki co @ brak. Jak przyjdzie to trudno jak nie to też dobrze [emoji4][emoji106][emoji13]

To.może przez to ze owu masz później niż np. 14dc zwykle tak jest jak testy wychodzą później

Ostatnia edycja:
Moja siostra zaszła 3 dni przed miesiączka tak jej się owu przesunela [emoji4] i test właśnie wyszedł tydzień albo lepiej po terminie spodziewanej miesiączki

No co tu taka cisza moje kochane. Mnie pociągnęło na wymioty przedtem po drzemce i ustało póki co mam nadzieje ze przejdzie. A to wszystko przez pepsi i fajki....
Druga sprawa zrobiłam test owu i kreska ciemniejsza ale jeszcze nie taka sama ale już nie daleko czyli owu będzie później niż normalnie więc zaczynam od dzisiaj wykorzystywać męża a nóż ze zaskoczy
Moja bardzo dobra wirtualna koleżanka która również poznałam przez forum mieszka niedaleko Krakowa właśnie wysłała mi zdjęcie testu i jest ciazunia: -) jestem taka szczęśliwa wiecie takie pozytywne testy dają takiego pozytywnego kopa ze sobie nawet nie wyobrazacie wiec mdli mnie strasznie ale wykorzystam dzisiaj męża i tak dopóki @się nie zjawi skoro owu ma być później to zaczynam z mężem igraszki póki co wraca z lotniska z Krakowa bo odbiera siostrę i brata bo przylecieli na święta z Norwegii

reklama
Jadziu u mnie imprezowo urodzinowo [emoji4] było dzisiaj przytulanko z M i pytam po wszystkim widzisz okres a on do mnie: nie ale dużo białego.... I teraz też byłam w toalecie myślałam że coś leci a tu biało... Eh @ puki co brak... Poczekam jeszcze... te testy które zamówiłam były za 5 euro 15 testów... Hm może jakieś felerne hehe kupię jutro normalny test i zatestuje we wtorek rano o ile nie przyjdzie @ buziaki odezwę się później [emoji11]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry