reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Aha pytałam dzisiaj siostry dokładnie o jej testowanie otóż jej test Ciążowy wyszedł ale zaznaczyła że był tylko cień drugiej kreski dwa tyg po terminie spodziewanej miesiączki!! [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jadziu miejmy nadzieję że Cię nie weźmie to grypsko żołądkowe... mnie niestety zalewa ale to jeszcze Pikuś bo w południe znów bolały mnie strasznie te nieszczęsne jajniki i to oba i tak naprawdę zaczęłam się martwić bo nigdy tak nie miałam a tak to z synem po odladałam sobie skoki narciarskie i czekam aż mi wreszcie mąż wróci po 3 dniach coby się mu wyżalić[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jadziu miejmy nadzieję że Cię nie weźmie to grypsko żołądkowe... mnie niestety zalewa ale to jeszcze Pikuś bo w południe znów bolały mnie strasznie te nieszczęsne jajniki i to oba i tak naprawdę zaczęłam się martwić bo nigdy tak nie miałam a tak to z synem po odladałam sobie skoki narciarskie i czekam aż mi wreszcie mąż wróci po 3 dniach coby się mu wyżalić[emoji5]

Moja droga a może uhodowalas piękne endo skoro aż tak Cię mocno zalewa

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hmm powiem Ci ze ja potrafię mieć okres 4 miesiące bez boli a jeden miesiąc mam tak ze bolą mnie jajniki strasznie... Ale jak to mówią Każdy organizm ma inaczej [emoji8] następny cykl jest twój! U mnie tempka 37,5 i biało... Ale nie robię sobie nadzieji testy negatywne [emoji4] @ może się też spóźnić

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale temperatura kochana poszła Ci w górę to dobrze wróży... ja trzymam kciuki... w końcu 1 fasolka musi nam się tu przytrafić [emoji4]

reklama
Nie wiem Jadziu, robiłam test popołudniu i była jedna kreska więc...

Nie, chodzi mi o to ze fakt faktem ciąży nie ma bo leje Ci się konkretnie ale endometrium musialas mieć piękne na ciążę ładnie przygotowane bo im obfitszy i bolący okres tym lepsze endometrium . Tylko teraz pytanie czemu nie wyszło. ..

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry