Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja droga a może uhodowalas piękne endo skoro aż tak Cię mocno zalewaJadziu miejmy nadzieję że Cię nie weźmie to grypsko żołądkowe... mnie niestety zalewa ale to jeszcze Pikuś bo w południe znów bolały mnie strasznie te nieszczęsne jajniki i to oba i tak naprawdę zaczęłam się martwić bo nigdy tak nie miałam a tak to z synem po odladałam sobie skoki narciarskie i czekam aż mi wreszcie mąż wróci po 3 dniach coby się mu wyżalić[emoji5]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
No chcialabym hehe ale zobaczymy co to będzie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]Ale temperatura kochana poszła Ci w górę to dobrze wróży... ja trzymam kciuki... w końcu 1 fasolka musi nam się tu przytrafić [emoji4]
Nie, chodzi mi o to ze fakt faktem ciąży nie ma bo leje Ci się konkretnie ale endometrium musialas mieć piękne na ciążę ładnie przygotowane bo im obfitszy i bolący okres tym lepsze endometrium . Tylko teraz pytanie czemu nie wyszło. ..Nie wiem Jadziu, robiłam test popołudniu i była jedna kreska więc...