Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pokaz ten testA dziś znów cień cienia na teście.... Zawału przez te testy dostanę
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Jadziu spróbuję zrobić zdjęcie ale naprawdę nie wiem czy to zobaczysz.. Jakbym mogła wysłałabym co go pocztą i byś oceniła swoim okiem hehehehPokaz ten test
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Ale super ze ząbek wyszedł gratulacje hehe [emoji4][emoji4][emoji4] summis ja naprawdę nie robię sobie nadzieji raz już miałam taka sytuacje... Ale wiadomo jak każda z nas mam nadzieję.. Nie potrzebnie was stresuje hehehe a za kilka dni dostanę @... [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji23]Cześć dziewczynki [emoji11] Przez te święta tyle roboty, że mi się odechciewa.. Dzisiaj przychodzi Mai koleżanka to będzie miała zajęcie a ja wypije kawę [emoji14] mamy zęba więc noc spokojniejsza
Andzia, Ty na pewno jesteś w ciąży, ja to czuje [emoji1][emoji1][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeżeli widzisz tam cień cienia to na pewno jestAle super ze ząbek wyszedł gratulacje hehe [emoji4][emoji4][emoji4] summis ja naprawdę nie robię sobie nadzieji raz już miałam taka sytuacje... Ale wiadomo jak każda z nas mam nadzieję.. Nie potrzebnie was stresuje hehehe a za kilka dni dostanę @... [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji23]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom