reklama
Agawa25
Fanka BB :)
możesz wziąć wodę gorącą w butelce i odmierzoną porcję mleka w proszku ;-);-);-)ja poczekam az sie umówicie i moze podjade z malym ale to zalezy od jego humorow jedzeniowych bo musi byc najedzony jak wyjedziemy z domu bo nie bede jak mu miała dac w parku:-)
no chyba ze sobie wywołam sztucznie laktacje;-):-)
ja pewnie nie przyjde bo chyba nie będę z nim jutro wychodzić gorączkę dalej ma
ale nie wiem czy go do wanny jednak nie włożyć bo nie chce mi zasnąć 
Agawa25
dałam mu i ma 38,1tak robie tylko nie zawsze temp wody jest odpowiednia lub jak juz zmieszam i jednak nie wypije to nie mam mu potem jak podgrzac..dlatego nie lubie mu dawac w trasie jedzenia a tak to po jedzeniu powinien wytrzymac 3,5-4 h..
a jak duza ma ta gorączkę Mikołaj? dawałas mu nurofen?
kończę drukować i pójdę go wykąpać jednak
nie ma to jak przyzwyczajenia 
no z flachą to faktycznie nie wiadomo
ale (.) też byś tak nie wyciągnęła chyba na zawołanie 

agataxk
Cześc dziewczyny
Ale jesteście gadułki

Zdróweczka dla wszystkich
Anita - i jak spał Oskarek?
Agunia - ale sobie fajne wypady robicie z mamą :-)
Widzę, że porządki wiosenno - świąteczne zrobione, - ja jeszcze dwa okna mam do umycia i firanki do prania i górę do prasowania
może już sobie nic nie będę przypominać
Ale jesteście gadułki

Zdróweczka dla wszystkich
Anita - i jak spał Oskarek?
Agunia - ale sobie fajne wypady robicie z mamą :-)
Widzę, że porządki wiosenno - świąteczne zrobione, - ja jeszcze dwa okna mam do umycia i firanki do prania i górę do prasowania
może już sobie nic nie będę przypominać
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Karola ale zabrzmiało
Monik a jak Zuzia w przedszkolu? Oczywiście ze Cię nie ma![]()
Kurze pościerał podkurzał potem poszedł z babcią do piasku i po 12. padł
karolcia-83
W nas wczoraj masakra była po południu. Dominik wczoraj spał na balkonie chyba ze 3 godziny a potem zjadł i się zaczęło. Najpierw zaczął ulewać tak że 4 razy musiałam go przebierać i do tego płakał. DObrze że wcześniej kupiłam mu herbatkę ziołową bo miał wzdęcia. Po szpitalnej przerwie w karmieniu piłam codzinnie herbatę na pobudzenie laktacji a kilka dni temu zaprzestałam i myślę że to było poniekąd przyczyną. W nocy budził się dość często a od 3. do 5. Matuś gadał keczał i w konsekwencji dzisiaj z zapałkami chodzę :/ Na szczęście Dominik doszedł już do siebie. Zjadł i teraz ładnie śpi.
reklama
karolcia-83
kto wie..;-)
nie nie
Oskar by sie zdziwił co ja wyprawiam![]()
Nie wiem jakie WY macie zdanie ale w Przemyślu nie ma nic dziwnego w tym że matka na ulicy (oczywiście w jakimś miejscu na uboczu) wyciąga cyca i karmi dzieciątko. W Tarnowie spotkałam się kiedyś z bardzo nieprzyjemną reakcją. A byłam wtedy w samochodzie na parkingu na tylnim siedzeniu tyle że z uchylonymi drzwiami. Matuś był strasznym głodomorem i tak się wydzierał że zabijał krzykiem.