reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
a no tak bo jeszcze musisz mieć opiekę dla małego przecież jak pójdziecie :zawstydzona/y: to powodzenia jutro :sorry:
zmykam do marudy małego ;-)

anitaa84 no ja tez się muszę zorientowac w tych szczepionkach to jak cos znajdziesz to dawaj na forum ;-);-);-) miłego plażowania :-)
Agatka a jak u was? jak Amelka się czuje?

ja juz po spacerku wieje u nas trochę :baffled: chciałam M zostawić na balkonie na chwilkę i wrócić do pracy no ale... za pięć minut mi się obudził :eek: gdzie te dobre czasy i spanie po dwie godzinki :-D:szok::rofl2:

witka
ja tak szybcitko

nikia madzikm gartuluje nowej pracy
nika a tak sie matrwilas , super ze sie udalo
na piwko pewnie ze sie wybiore, mamy co oblewac, faktycznie susza ostatnim czasem panuje

zmykam do uslyszenia/zobaczenia

Witam.

Wrrrr, Piotrek ma temperaturę - jeszcze w dousznym padły baterie, i nie wiem dokładnie jaką - zmierzyłam zwykłym elektronicznym pod pachą i wyszło mi 39. :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale mówi, że nic go nie boli i chce iść na spacer. Pół godziny temu dałam mu Nurofen i może za chwilę przejdzie się z T. do apteki po Apap, bo mi się skończył a dobrze, jakby był na zmianę.
A Michał jeszcze trochę pokaszluje.

agawa25 Ładna kawka. :laugh2:

karolcia-83 To super.

agunia271 Jasne &&

agataxk A jak Amelka?

anitaa84 Na odrę, świnkę i różyczkę jest jeszcze Priorix. (Michał był nią szczepiony, bo tylko taką można było kupić w aptece, a Piotruś już MMR-II)

hej :-)
Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!:tak:

Agunia oczywiście trzymamy kciuki && Co do spotkania to mi pasuje i śr i czw ;-)A najlepiej w oba dni :-D

Ale kicha z tymi szczepionkami :szok: Ja Kubę szczepiłam takimi normalnymi ( nieskojarzonymi ) i - odpukać- zawsze było ok. No i jeszcze pneumo i menigo zaliczyliśmy.

reklama
Do góry