reklama
Agawa25
Fanka BB :)
anitaa84 no ja tez się muszę zorientowac w tych szczepionkach to jak cos znajdziesz to dawaj na forum ;-);-);-) miłego plażowania :-)
Agatka a jak u was? jak Amelka się czuje?
ja juz po spacerku wieje u nas trochę
chciałam M zostawić na balkonie na chwilkę i wrócić do pracy no ale... za pięć minut mi się obudził
gdzie te dobre czasy i spanie po dwie godzinki 

Agatka a jak u was? jak Amelka się czuje?
ja juz po spacerku wieje u nas trochę
chciałam M zostawić na balkonie na chwilkę i wrócić do pracy no ale... za pięć minut mi się obudził
gdzie te dobre czasy i spanie po dwie godzinki 

ania.chlopcy
Witam.
Wrrrr, Piotrek ma temperaturę - jeszcze w dousznym padły baterie, i nie wiem dokładnie jaką - zmierzyłam zwykłym elektronicznym pod pachą i wyszło mi 39.

Ale mówi, że nic go nie boli i chce iść na spacer. Pół godziny temu dałam mu Nurofen i może za chwilę przejdzie się z T. do apteki po Apap, bo mi się skończył a dobrze, jakby był na zmianę.
A Michał jeszcze trochę pokaszluje.
agawa25 Ładna kawka.
karolcia-83 To super.
agunia271 Jasne &&
agataxk A jak Amelka?
anitaa84 Na odrę, świnkę i różyczkę jest jeszcze Priorix. (Michał był nią szczepiony, bo tylko taką można było kupić w aptece, a Piotruś już MMR-II)
Wrrrr, Piotrek ma temperaturę - jeszcze w dousznym padły baterie, i nie wiem dokładnie jaką - zmierzyłam zwykłym elektronicznym pod pachą i wyszło mi 39.

Ale mówi, że nic go nie boli i chce iść na spacer. Pół godziny temu dałam mu Nurofen i może za chwilę przejdzie się z T. do apteki po Apap, bo mi się skończył a dobrze, jakby był na zmianę.A Michał jeszcze trochę pokaszluje.
agawa25 Ładna kawka.

karolcia-83 To super.
agunia271 Jasne &&
agataxk A jak Amelka?
anitaa84 Na odrę, świnkę i różyczkę jest jeszcze Priorix. (Michał był nią szczepiony, bo tylko taką można było kupić w aptece, a Piotruś już MMR-II)
Beti801
hej :-)
Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!
Agunia oczywiście trzymamy kciuki && Co do spotkania to mi pasuje i śr i czw ;-)A najlepiej w oba dni
Ale kicha z tymi szczepionkami
Ja Kubę szczepiłam takimi normalnymi ( nieskojarzonymi ) i - odpukać- zawsze było ok. No i jeszcze pneumo i menigo zaliczyliśmy.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!

Agunia oczywiście trzymamy kciuki && Co do spotkania to mi pasuje i śr i czw ;-)A najlepiej w oba dni

Ale kicha z tymi szczepionkami
Ja Kubę szczepiłam takimi normalnymi ( nieskojarzonymi ) i - odpukać- zawsze było ok. No i jeszcze pneumo i menigo zaliczyliśmy.reklama
ania.chlopcy
anitaa84 Ale to jest zdaje się jedna szczepionka - MMR - to skrót od chorób.
(MMR - Wikipedia, wolna encyklopedia) Przeglądałam net sporo przed szczepieniem Michała. I zdecydowanie odradzana była ta najstarsza szczepionka - tam był inny składnik na świnkę.
(MMR - Wikipedia, wolna encyklopedia) Przeglądałam net sporo przed szczepieniem Michała. I zdecydowanie odradzana była ta najstarsza szczepionka - tam był inny składnik na świnkę.