reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Hej!
massiekten sklep na Bernardyńskiej jest przeniesiony z podwórza na Krakowskiej:tak: też tam kupuję nietypowy rozmiar wymierzony przez Anię:-)

i tymczasem;-)
O to nie wiedziałam że to jest przeniesiony sklepik z Krakowskiej myślałam że to jakiś drugi sklepik z bielizną tej firmy ;-) bo jak wpisałam w google: Bellina to właśnie wyskoczył mi sklep na Krakowskiej a ten na Bernardyńskiej nie :laugh2:

reklama
massiek Wybór średnio dobry - Kostary są baaardzo rozciągliwe. Ale na początek może być.

madzikm Kolejna specjalistka od przeciągów. :-)

Dzięki za info o sklepie - to już mniej więcej kojarzę.

Wszyscy śpią?

Załączniki

• 625_b_Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg
    625_b_Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 29
  • page9_6.jpg
    page9_6.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 49
Dzień dobry

Przychodnię zaliczyliśmy - chłopcy w zasadzie zdrowi, chociaż Piotruś musi brać antybiotyk do czwartku. Ale do przedszkola może pójść tylko żadnych szaleństw.

Hejka!!

Agatka super wieści:tak::tak:cieszę sie że Amelka wreszcie zdrowa;-)
Agatka gratulacje powera pisaniowego:-Doby tak dalej:-D
Karolcia fajny gajerek;-)
Aniu no to super że chlopcy zdrowi...u nas znów katar:baffled::baffled:powiedz zaryzykowałabys podanie Wojtkowi ACTITRINU-ktory teoretycznie jest od 7 roku życia?? n. po 2,5 ml???

Masiek super że grilik udany:laugh2:
dziewczynki fajnie że bylyscie z cyrku:rofl2:podobało się:-D???

a my dziewczyny byliśmy wczoraj w SZczawnicy tam w chatce na prtzejsciu i w Niedzicy na zamku:laugh2:było eksta, choć w Niedzicy wiało okrutnie:eek::eek::eek:
panorama tatr z zapory rewelacyjna:tak::tak::tak:

chyba mnie zapach przyciągnął:-)

ja jestem w trakcie gotowania zupy dla małego i modle sie żeby mu posmakowało..tak bardzo bym chciała..
poki co gotuje bez soli moze podejdzie jak dodam koperku - moze nada lepszy smak;-)
tylko nudziarz mi przeszkada bo wymusza zebym sie z nim bawila..:baffled:
a Ty mu te zupy miksujesz na razie? dodaj koperku i pietruszki. Ja kupuję jeszcze takie suszone jarzyny w almie-one nie zawierają konsrwantów i ulepszaczy. Jak dodasz jakieś mięso np.cielęcinę to będzie miała lepszy smak, co drugi dzień dodaję żółtko, poza tym oliwę z oliwek, ewentualnie masło. Ja gotuję z cebulą i selerem, które potem wyrzucam. Smak zupy zalezy też od tego czy dodasz kaszę, ryż czy kaszę mannę, ewentualnie ziemniaka. Moje dziecko lubi najbardziej z kaszą- to też daje lepszy smak. Natomiast połączenie ryżu i kurczaka jest najbardziej mdłe. Ja gotuję z cebulą i selerem, które potem wyrzucam.

reklama
Aniu no to super że chlopcy zdrowi...u nas znów katar:baffled::baffled:powiedz zaryzykowałabys podanie Wojtkowi ACTITRINU-ktory teoretycznie jest od 7 roku życia?? n. po 2,5 ml???

Sprawdziłam, że to to samo co Actifed -przez 2-3 dni bym podała w mniejszej dawce 2x2,5ml albo po prostu któreś krople do nosa typu nasivin i standardowo wapno+wit.C.

Do góry