reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

hej dziewczynki
a ja dzis późno się melduję bo spacer po tarnowie zaliczałam i od sklepu do sklepu i wózka nie mam :-p nie podoba mi się nic wiec pozostaje allegro ;-) akurat deszcz nas złapał na wałowej ale mieliśmy folię i kurtki więc nawet fajnie bylo w cieplym deszczyku sobie pospacerować :tak:

Anita a tak jakos się rozkleiłam wczoraj ale juz mi przeszło :-p;-)
Kasia jeśli chodzi o odcienie zielonego to się nie znam za bardzo bo nie przepadam ale chyba lepsza oliwka :tak:
Beti zdrówka dla Kubusia biedaczek :-(
Mini juz nie pada wybywajcie ;-)
mrówa to fajnie się dzieciaczki bawią :-) A nie posyłasz już do przedszkola?
Karolcia to ładnie sobie Miniu waży :happy2:

u mnie pod oknami powstaje kolorowe dzieło sztuki :-D Kuba z koleżankami dorwali kredy i malują :-)

reklama
Dzień dobry.

No dzisiaj jakaś promocja i więcej słońca. Koło południa przelotnie popadało i na razie tyle. Tylko duszno. Zamawiam przyzwoitą pogodę na weekend, żeby dobrze się jechało.

beti801 Zdrówka dla Kubusia.

no mimo wszystko waga taka to w sumie nie jest taka wesoła sprawa..a rzeczywiscie tak dużo je?
noszenie noszeniem bo własnie łatwo nie bedzie (mój waży ok.10kg a ja wymiekam;-)) ale jemu tez może byc ciężej potem z siadaniem, wstawaniem, raczkowaniem itp..bo już nie wspomnę o otyłości maluchów i zdrowiu..
ale wydaje mi sie że juz za niedlugo przystopuje i pewnie wyciągnie go:tak:malutki jest jeszcze przeciez

a jak Karolcia wygladała sytuacja z Matusiem jak był mały? bo teraz to widzę, że jest szczupły ten Twoj przystojniaczek:tak::-)
Lekarka stwierdziła że ponieważ karmię go w znacznym stopniu piersią to nic się nie dzieje. W przypadku dzieci karmionych piersią nie ma czegoś takiego jak otyłość. Powiedziała też że wystarczająco się rusza i raczej nie będzie ociężałym flegmatykiem a jak zacznie raczkować to powinno wszystko wrócić do normy.
Z Matusiem było zupełnie inaczej. Urodził się ważąc 2960 g a mając 4,5 miesiąca ważył niespełna 7 kg a mając 13 miesięcy ważył 10 kg.
Dominik natomiast urodził się ważąc 3920 g i potem był 3 tyg w szpitalu. Mając 3 tyg ważył ciągle 4 kg a potem w 3 tyg przytył 1,5 kg. Pytałam lekarki i gadałam z koleżanką która była ze mną w szpitalu i podobno to normalne.

Ania to złapiesz trochę oddechu ;-)
Agawa jak tam rysunek pod blokiem? :-)
Karolcia fajnie że szczepienie macie z głowy :-)
Anita nie przejmuj się apetytem - na pewno mu wróci :tak:

Mieliśmy dziś przygodę :-D zeszłam z Karolą na pole i pod klatką się wywróciła i obtarła kolanko. Nie chciało mi się wracać więc zadzwoniłam do T żeby mi plastry rzucił przez okno - no i rzucił - zapakował w worek i utknęły na czubku jodły która sięga prawie do drugiego piętra :-D:-D:-D
U nas grzmi znowu :szok: może wiatr zdmuchnie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry