reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Hejka!!!

Karolciu a moze odpuść Mateuszowi jak tak bardzo nie chce spać ..i zobaczysz co z tego wyniknie...moze nie bedzie spiacy..moze sie spokojnie i fajnie bedzie bawil...
ja tez sie stresowalam że W nie spi już(wszak przedszkolaki spia) ale odpusciłam...zasnie to zasnie, nie to nie( wczoraj zasnął zaraz po 19.00 taki był zmeczony) nie ma sesu sie stresowac.,..ty walczysz, on walczy i jeszcze sie denerwujesz:baffled::baffled::baffled::baffled:wiadomo spanie w dzień=chwila spokoju ale co zrobić.. W za to jadac w wózku pada na siedząco:dry:

reklama
Anita ja bym poczekala z tym ortopedą:tak::tak::tak:
a mi pranie dzis wyschlo już:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak: jeszcze odkurzanko mi zostało:dry:
cos sie znow chmura:-:)-:)-:)-(
sasiad z dołu robi remont i wytrzymac się nie da:confused:wierci cały dzień:baffled::baffled::baffled:
moje ogóreczki już gotowe pycha są:happy2:dzis kiszę następne:-D
Madzia a kiedy jedziesz jutro??? na weekendzik??
my idziemy do ortodonty dziś:blink:

Hejka dziewczynki :-)

Co tam u Was słuchać????????
Przez te burze to byłam odcięta od świata :-)
Amelka mi się wychorowała - dopiero tydzień temu skończyła leki - mam nadzieję, że już na dobre :-)

no mam nadzieję, że już koniec choróbsk - wystarczy, limit wyczerpany :-)
a wakacje to chyba tylko tak weekendowo :-)

Porażka ,
Karolcia , nie zazdroszczę . Dobrze ze jesteś mądrą mamą i dbasz o swoje dzieciaki , niejedna już dawno by to olała . Dużo sił i cierpliwości ... niestety niektórzy ludzię są niereformowalni ...
Dokładnie tak! Niektórzy ludzie są niereformowalni i niestety nic nie możemy z tym zrobić. Moja szwagierka jest taką osobą zlewającą wszystko. A potem się dziwią że Daria jest jaka jest.

Hejka!!!

Karolciu a moze odpuść Mateuszowi jak tak bardzo nie chce spać ..i zobaczysz co z tego wyniknie...moze nie bedzie spiacy..moze sie spokojnie i fajnie bedzie bawil...
ja tez sie stresowalam że W nie spi już(wszak przedszkolaki spia) ale odpusciłam...zasnie to zasnie, nie to nie( wczoraj zasnął zaraz po 19.00 taki był zmeczony) nie ma sesu sie stresowac.,..ty walczysz, on walczy i jeszcze sie denerwujesz:baffled::baffled::baffled::baffled:wiadomo spanie w dzień=chwila spokoju ale co zrobić.. W za to jadac w wózku pada na siedząco:dry:
Agunia odpuściłam i to było najlepsze rozwiązanie. Włączyłam mu bajkę i chwilę pooglądaliśmy a po 15 minutach Matuś wstał z przypływem nowej energii i uśmiechem na buzi i mówi do mnie "Obudziłem się mamo" :-). Teraz bawi się ładnie samochodami a ja spokojnie nakarmiłam Miniusia który wreszcie spokojnie usnął. Jeśli zaraz się nie rozpada to wezmę ich później na spacer albo może pojedziemy SAMI do parku i będzie fajnie.

Beti moze mu sie cos sniło;-)dobrze ze masz Kasie:tak:
pewnie tak:tak:ja tez się cieszę, że mam Kasię :-):tak:
Anita ja by jeszcze poczekała :tak:
Kasiudove ale serwujesz pyszności :tak:Jak pomalujesz to przyjdziemy zobaczyc czy kolor ładny ;-):-)
Agunia Ty masz sąsiedzkie remonty a u mnie sie panowie z rusztowaniem rozkładają :wściekła/y:będą chyba ocieplać :wściekła/y:
Agataxk dobrze, że Amelka juz zdrowa :tak: Super, że się znalazłas :tak::-)

to dobrze ze lepiej:-)

mój tez sie budzil z placzem ale to standard..dziwne tylko bo dopiero o 3.15..

a do kogo chodziliście? ja sie walsnie zastanawiam czy nie isc do Agasiowej po skierowanie zeby mi go ktos obejrzał albo własnie prywatnie tylko nie wiem do kogo żebym na jakiegos beznadziejnego nie trafiła:baffled: bo moze to jest cos nieistotnego ale moze warto spawdzic skoro widze ze Wy z czyms takim podobnym chodzilyscie?

najchetniej bym chciała Zawitkowskiego;-):-D
:-) A byłaś już z Oskarkiem u ortopedy? Zauważyłam że w Tarnowie jest inaczej niż w Przemyślu. Chociaż nie do końca. Zaraz po urodzeniu się chłopców w szpitalu powiedzieli mi że mam się zgłosić na USG bioderek. Pamiętam że jak przyszliśmy zapisać Matusia do przychodni to wtedy pediatra też nam dała skierowanie do ortopedy.
Z Dominikiem było tak że ze względu na szpital nie mogliśmy pójść gdy miał 2 tyg dlatego poszliśmy dopiero gdy miał 4 tyg. Potem jeszcze byliśmy 2 razy kontrolnie i przez cały ten czas miałam go pieluchować.

reklama
nie nie byłam bo u nas nie wysyłają obowiązkowo każdego tylko dopiero wtedy jak pediatra zauważa jakies nieprawidłowości:dry:
jeśli sie chce to tylko prywatnie:tak:
o bioderkach mojego małego pediatra mówila od początku ze są super i nie miała żadnych uwag
połozony na plecach jak mu sie rozłoży nóżki jak żabce to dotyka całymi nogami łózka wiec dalej sie juz nie da;-)

Ja też nie dostałam skierowania . Pediatra mówiła ze ładnie odwodzi nóżki i nie widzi takiej potrzeby :tak:....

do nas znowu idzie burza :-( a ja się tak boję burzy
:angry:

Do góry