Może jeszcze nieTo kończymy czy jeszcze nie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jeszcze nieTo kończymy czy jeszcze nie![]()
szkoda się kłócić![]()
Smacznego :-)a mi wlasnie przyjechało jedzonko z McDonalda do domu:-) super mam pore na McZestaw;-)
Ja Kasię bardzo lubię i absolutnie nie odbieram tego jako kłótnię. Mam nadzieję że Kasia również?!
na Boga ja sie wtraceto nie środowisko tylko charakter danej osoby
to co dla jednych jest wielkim problemem, dla innych jest błahostką i myślę że o to chodzi Kasi jak mówi że czasem ma wrażenie że pochopnie oceniasz ludzi czy przedstawiasz sytuacje jako "szokujace"
szkoda się kłócić![]()
Ale masz fajnie. Ja czasem też coś bym zjadła co McD.a mi wlasnie przyjechało jedzonko z McDonalda do domu:-) super mam pore na McZestaw;-)
Ot taka wymiana zdańJa Kasię bardzo lubię i absolutnie nie odbieram tego jako kłótnię. Mam nadzieję że Kasia również?!