reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
szkoda się kłócić:tak:

Dobra dajmy sobie po razie
047.gif

a potem na zgodę
036.gif

:-D:-D:-D:-D
na Boga ja sie wtrace:tak: to nie środowisko tylko charakter danej osoby:tak: to co dla jednych jest wielkim problemem, dla innych jest błahostką i myślę że o to chodzi Kasi jak mówi że czasem ma wrażenie że pochopnie oceniasz ludzi czy przedstawiasz sytuacje jako "szokujace"

szkoda się kłócić:tak:
Ja Kasię bardzo lubię i absolutnie nie odbieram tego jako kłótnię. Mam nadzieję że Kasia również?!

a mi wlasnie przyjechało jedzonko z McDonalda do domu:-) super mam pore na McZestaw:tak:;-)
Ale masz fajnie. Ja czasem też coś bym zjadła co McD.

Anita bawcie się dobrze.

U nas dzisiaj Matuś pospał do 7:30 ale Dominik wstał przed 7. a ja do 1. oglądałam film o chorym na serce noworodku :baffled: Wczoraj dowiedziałam się też że synek mojej kuzynki starszy o rok od Matula może mieć autyzm. Tragedia straszna.

Hejka!!!!

Kasia "Daleko od szosy" lubisz??? ja też.... teraz ogladam"siedem życzeń", "Nikodema Dyzmę", "Czterdziestolatka"...strasznie lubię te stare polskie seriale:happy2::happy2::happy2::happy2:

Anita , miłej zabawy
zjem.gif
smiley16.gif
tancerzbanan.gif

Jak u Was z komarami ? Macie plagę ???

Ja wczoraj późnym wieczorem zabiłam cztery i jeszcze mi jakiś w nocy brzęczał nad uchem :baffled: dziś już jeden został stracony
Boję się tylko żeby mi mojej Myszy nie pogryzły
:no:

reklama
Agunia siedem życzeń to jest taki serial dla dzieci ?? O kocie .... no jak mu tam było :confused::confused::confused::confused:
Daleko od szosy przyznam się nigdy nie oglądałam
:zawstydzona/y:

Do góry