reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

dziewczyny właśnie mi się przypomniało że tonka się jutro broni więc proszę mocno trzymać kciuki :tak::tak::tak:
arwen co się małemu dzieje??
mój się obudził o 21 30 i jakoś mu się nie chciało spać dlatego o 22 dostał butlę i go ululałam do spania ;-)

może dziewczyny mają zamknięty wątek i dlatego nas tak mało , bo jest przecież wątek zdjęciowy i przepisy ,poza tym ktoś tu moderuje

reklama
AniaSm- no szkoda tego pisklaczka. Mi tez chodzi o to zeby (pominąwszy to wkurzające gruchanie :)) nie zniosła jaj bo szkoda , Za kazdym razem bedzie sie płoszyc jak wyjdziemy na balkon i nic z tego nie bedzie.
Do Machowej sie przejedziemy , wszytsko musze kupic :)
A co do mam z tranowa to faktycznie na miescie ich pelno :) A moze czasu nie maja na fora , albo sie nie interesują , albo Tak jak Ania napisała mają swoja grupe zamkniętą. Jedna dziewczyna z Listopadówek załozyła taką zamknieta grupe dla tych pierwszych mam i jest tam nas 14 i w sumie fajnie bo mozna sie szybko polapac bo na ogolnym wątku tez fajnie ale przyszłych mam jest juz bardzo duzooooo :)
Ja zaraz sie wykulam z domu i podejde pod zenit , bo tak taki pan z Truskawami stoi i zawsze ma dobre chociaz powiedzial ze to juz niestety ostatki a szkoda :( Uwielbiam truskawki Mniam!
Dzieki za rady Musze kupic te migdały :)

Tonka -trzymam kciuki! :&&&&&&

Cześć laski :-)

Kasiazar hehe jakbym siebie czytała o tych gołebiach :-Du mnie też na balkonie nad ranem gruchaja ale to jeszcze nic mam tak osrany balkon że ho ho :wściekła/y:i też kiedyś miałam jajko ale ja sie pieprze wywalam i juz .Chyba świnia jestem ,ale ja niecierpię tych ptaszków :eek:Zawsze mam brudne pranie przez nich ,nie moge nawet pościeli przewietrzyć bo mi sraja na nią :wściekła/y:.

Na zgagę to ja miałam renni i niestety niewiele mi to pomagało :-(tyle sie tego ojadłam fujj:no:.

Tonka trzymam kciuki za obronę :-).

A co do forum zamkniętego to moze miały laski powód że się przeszły na forum zamkniete .Mi tu dobrze :rofl2: z Wami :rofl2:.Choć napewno duzo dziewczyn podczytuje to wątek a sie nie przyłączy :no:.

Igorekkk- mi tez srały, ale ostatnio dały sobie spokój :-D tyle ze gruchają a ja im głupia zimą karmiczek zrobiłam i pszeniczke przywiozłam od babci ze wsi :tak:A w której czesci tarnowa mieszkasz , ze masz tak nachalne te gołębie ? ;-)

na "mamy z norwegii" też mamy wątek zamknięty ale jak się ktoś nowy na ogólnym pojawia i jest dość długo aktywny to wtedy moderatorka zaprasza na zamknięty , no ale pewnie dziewczyny nie chcą zmieniać swojej grupy
mi to nie przeszkadza , staram się namówić koleżanki żeby tu dołączyły ale jakoś średnio mi to wychodzi ;) , spróbuje je na spotkanie przyciągnąć to może się w końcu dadzą namówić na bb :)

Kasiazar ja jestem z okolic Klikowskiej ;-).

Ja mam nawet ksywkę dla nich gołąbki to po prostu " sracze ":-D

Juz nawet wyszkoliłam dzieciaka że jak je zobaczy na balkonie to ma je wyganiać :ninja2:

Pszeniczke przywiozłaś od babci nie mogę:-Dale Ci się odpłaciły :-D:-D:-D

AniaSm dobrze że nas tyle jest ,bo na początku to było jeszcze gorzej :confused2:.Ja też się staram namówić koleżankę ona jest w Angli ale narazie cisza ,no i w ciązy jest Kasia by miała towarzystwo :laugh2:

tak , tak pszeniczka przyjechała prwie z gór a one mi balkon zesrały a teraz gruchaja . :-D
Ja jestem z Os. Zielonego i widze ze sasiadom tez łaża po balkonach wiec przynajmniej tyle ..;-)
Ucz , ucz małego może mu jakas proce zmontowac ? :D
A jak poznam jakies kolezanki to tez bede je chciała wkręcic tutaj A Ty namów swoja Przynajmniej miałbym z kim Ten" cięzar"nosic :D

Kasia pszenica z gór ,mniam ,tak im smakowała że się rozmnożyły :laugh2:.

A do koleżanki dzis własnie napisałam bo się nie odzywa ,mam nadzieje że u niej wszystko ok:tak:.Bo u niej to początki ciąży.

A Ty jak sie czujesz ??

reklama
Początki naszcescie mam za sobą .Poza 2 kreseczkami na tescie mało było chwill szczescia . :/ Ciale wymiotowałam, ból głowy , mdłosci, i jeszcze miałam zapalenie oskrzeli gdzie wnetrznosci wypluwałam a brałam tylko witamine c i jadłam czosnek. Teraz jest ok Oprocz zgagi wiekszych problemów nie mam Tak samo co reszta koiet w ciazy . I niech tak zostanie. Dzis usg polowkowe. Mam nadzieje ze wszytsko jest ok! I ze Ani nie dorosły jajeczka :p

Do góry