reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

mnie wtorek pasuje, i godzina tez spoko.

ale dzis zwariowany dzien malemu sie godziny poprzestawialyz jedzeniem i spaniem, zawsze jak o 20 usypial to do rano, a teraz jedzenie wyszlo o 19 i to o jedno mniej. po jedzwniu zasnol i 1,5 h sie obudzil jakby co najmniej srodek dnia gada cieszy sie, juz myslalam ze pojdzie spac po 24 ale sie udalo wczesniej 0 22 wykapalam i poszedl spac ciekawe do ktorej?

w niedziele przezylam z nim chwile grozy, podczas skakania nagle nie mogl zlapac oddechu zaczol sie dusic, ale cale szczescie nic mu sie nie stalo, strachu sie najdlam.

jak dziewczynnki radzicie sobie w upaly, maskara.

reklama
czesc dziewczyny!

Zatesknilam juz za wami...Brakuje mi czasu na wszystko .Patryk jest kochaniutki, Victoria cudowna , ale dochodzi do mnie trochezmeczenie bycia mama.Dwójka dzieci naprawde absorbuje...na domiar zlego dziewczyna ktora dla nas pracuje wziela L4 wiec musze ja zastapic w sklepie .Doba to za malo
Bardzo chcialabym sie z wami zpbaczyc we wtorek ,ale jeszcze niewiem czy nie bede musiala byc w pracy.Nieiwem nawet jak bedzie wygladac reszta trygodnia.Takze bede pamietac o dacie [ godzina 12 tak?] i mam nadzieje ze uda mi sie wyrwac.
Fajnie by bylo poplotkowac na zywo ,a nie tylko na internecie.
Pomimo upalow nie narzekam.Wole te goraca niz mroz.

dziewczynki i jak z tym spotkaniem aktualne jest jesli tak to dokladnie w ktorym miejsu sie spotykamu i gdzie dokladnie.

Pozdrawiam

no właśnie miałam o to samo pytać :) , może umówmy się obok rycerskiej?? pewnie pogody nie będzie więc mogłybyśmy gdzieś usiąść , idziecie z dziećmi czy bez ?? bo ja się zastanawiam czy Kuby u babci nie zostawić

Hej :-)

Dziewczyny ,ja będę musiała zrezygnować ze spotkania bo pogoda do kitu a ja bym przyszła z Igim bo nie mam Go z kim zostawić .

Zmam mojego syna ,i wiem że nie usiedzi spokojnie na tyłku ,i bym sie tylko wkurzała :wściekła/y:że nie mogę z Wami pogadać.

Ania a do kiedy Ty jesteś w Polsce ??

czesc dziewczyny!!
Dawno mnioe nie bylo.. Miała neta popsutego, tzn ja popsułam ale długa historia ( hormony cięzarnek zadziałaly :))
Widze spotkanie ma byc dzis a my kurcze u dziadków jestesmy do piatku a w sobote na te Wefry jedziemy :( Wiec chyba nici a tak sie cieszyłam ze będe mogła Was poznac

Cześć dziewczyny:) Jestem tu nowa, widzę, że dobrze się tutaj już znacie aż mi tak głupio się między Was wcinać, ale sobie pomyślałam, że może mnie nie pogonicie:sorry2:. Szczególnie, że mam pytanko do już obcykanych w tych sprawach mam albo ciężarówek. Szukam szkoły rodzenia w Tarnowie ale takiej przy Starym Szpitalu. Pozdrawiam:-)

reklama
Hej Anrysa :-) nie wcinasz sie nam kobieto ,forum jest dla wszystkim ,im nas więcej tym lepiej ,wiec śmiało z nami pisz :-):-).

A co do szkoły rodzenia to z tego co wiem to chyba nie ma na starym szpitalu ,jest tylko na nowym i chyba w Mościcach ,Zerknij parę stronek w tył bo niedawno był temat poruszany własnie o szkołach rodzenia ;-).

Do góry