reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Kasia mnie też głowa boli a rzadko mi się to zdarza więc tym bardziej te osoby co często mają taką przyadłość. Pewnie przez pogodę bo tak jak Momo pisała troszkę nam się ochłodziło:) Co do dnia ojca to ja nawet nie wiem kiedy jest heh i nigdy jako tako prezentów sobie nie robiliśmy z tej okazji w sumie z okzji dnia matki też dopiero jak Wiki poszedł do przedszkola to dostałam pierwszą laurkę więc nie mam zielonego pojęcia co to mogłoby być:/

Momo no to Zosieńka rzeczywiście pierwsza z ząbkami bo mojemu się nie przebiły jeszcze, tym bardziej gratuluję i napiszę jeszcz, że dzielna z nije dziewczynka bo ładnie to przeszła. Co do gryzienia nawet nie strasz:p

Ania u nas też chmury wiszą i czekają kiedy by tu popadać.

reklama
anrysa tylko że u mnie wiesz ciągle chmury ,deszcz i wiatr a słońca to jak na lekarstwo :(
młody śpi a jak wstanie to lecimy na szybkie zakupy (może uda nam się że nie będzie padać) i po pizze bo dzisiaj strajkuje i nie gotuje obiadu :))

Kurcze Ania to depresyjnie troszkę:/ Ja mimo wszystko lubię słoneczko więc ciężko by mi było wytrzymać no ale z drugiej stony te nerwy w PL z kasą też za dobrze na psychikę nie wpływają.:) Ty tam masz być teraz ciągle uśmiechnięta:)

no dzisiaj ubrałam młodemu kalosze i kurtkę przeciwdeszczową i poskakał trochę po kałużach :) ,muszę mu jednak jeszcze spodnie do kompletu sprawić bo w końcu sobie usiadł w kałuży i wtedy nie było już tak fajnie i wesoło , dobrze że blisko domu byliśmy
pierwsze lato po moim przyjeździe było świetne bo ani za zimno ani za gorąco :) , w tamtym roku było już trochę gorzej ale i tak więcej słońca niż teraz , mam jeszcze nadzieje że w końcu się wypogodzi :)

AniaSm hehe Kuba chyba zadowolony z takiego spacerku :-)
Pocieszę Cie że u nas też dzis pada :baffled:
I 15 stopni mamy a jeszcze parę dni było prawie 30:-).
Mam cichą nadzieję że sie po południu rozpogodzi.
Bo co tu robić w domku:eek:.

Witam was
Dlugo mnie ty nie bylo ale jakosc nie mam czasu

Po krotce opowiem c u mnie
Nadal sama, ale juz niedlugo mąż już nie chce narazie pracowac za granica, moze na przyszly rok wyjedziemy razem.

Mały rośnie jak na drożdzach, z zebami sie rozkrecil ale i i tak nie ma wszystkich narazie 12. A poza tym strasznie mi choruje cał czas na antybiotykach. przewaznie tchawica albo oskrzela, musialam zakupic nebulizator bo mi sie w nocy dusil. poderzenie ma alergii, ale jest za mały jeszcze na testy.

Co jeszcze miał nożki rehabilotowane bo mial podejrzenie szpotowatosci ,ale okazało sie ze to z wiekiem ustapi, wiec sie pocieszylam,ale musi miec specjalne buciki ortopedyczne po domu. a po polu ogólnie wysokie.
Ogólnie wysoki z niego chłop prawie 90 cm i waga 12,5 ide w poniedzialek na szczepienie wkoncu bo juz mnie straszyli sanepidem ze niby unikam szczepien

Rozpisalam sie troche pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn zarówno "starych" jak i nowych

AniaSm gratuluje jak samopoczucie, zazdroszcze Ci tez bym juz chciała byc znowu w ciazy ale nie zanosi sie wogole.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny znów pogoda nas ładnie zaskoczyła wieć pewnie spacerki bedą

witaj arwen choć ja cie z forum nie pamiętam nie znam ale rozumię że mieszkasz w tarnowie skoro na tym wątku piszesz, dużo zdrowia dla małego - bedzie dobrze no i pisz częściej w gronie raźniej :)

reklama
:D Ania ty sie nie mozesz doczekać a my razem z Tobą i to bardzo bardzo się nie możemy doczekać - miałam już kiedyś Cię pytać ty znasz norweski bo dla mnie to ten język jest nie do pojęcia ;)

Do góry