reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Nauczycielka???????????? Broń boże! Mam w domu jednego ucznia i czasami bym go rozszarpała, a co dopiero kilkunastu:-D

Tego dr. nie znam.

momo- a w której przychodni byłaś u p. Romany? Bo ja chodze na Mościckiego prywatnie, co mi nie na rękę...

Z Miłoszem już ok. A chodzę na Wałową, bo tam są super lekarki i pielęgniarki, a położna to ...moja kuzynka.;-)

Ale skwar!!!!!!!!!!! Siedzimy w domku, bo prawdę powiedziawszy trochę się boją z Asią wychodzić.

Przesyłam LODOWE buziole

Momo ja ci dam:p Ja o nim też mam dobre zdanie a tamtych pań dr nie znam.

Moniaaga na Mościckiego prywatnie?? To tak też można?? Ja też chodzę na Mościckiego, to moja stara przychodnia i tak już jakoś zostało.

Ale duchota dzisiaj,. My po pracy wybraliśmy się na 3 godzinny spacer i nogi mi z tyłka właśnie wychodzą. Miłej nocki dziewczyny:)

o Moniaaga na walowa ja tez tam chodze, to do kogo tam chodzicie???bo my niby do Ewy kurcze no zapomnialam nazwiska sklerotyczka ze mnie a nie chce mi sie czukac w ksiazeczce jak sobie przypomne to napisze

anrysa "na mościckiego" to nie do przychodni na mościskiego tylko romana tam ma gabinet priv od lat niedaleko apteki na reymonta :)

moniaaga - ona od stycznia przyjmuje w nowym szpitalu w poradni ginekologicznej

Witam nocnie

Jedno i drugie dziecie spi, mój m na kompie, a mamusia- DO LODÓWECZKI:dry:
Ch...era- nigdy nie będę jak trzcinka! ( chociaż nigdy nie byłam)

anrysa- już pracujesz? A kto z małym? Tez teraz masz komunie?

brylancik- my do kochanej p. Małgosi Marsy, a Ty pewnie do p. Rodzik. Ale ona z a spokojna dla mnie.Ja jestem taki "papadijok". Zadowolona jesteś z opieki w przychodni? Bo ja bardzo.

momo- pytałam sie p. Romany o przychodnię w szpitalu, ale ona stwierdziła, że nie jest jak w grafiku, bo może jej wypaść operacja i już nie schodzi. Napisałam to zrozumiale? A może chciała mnie zbyć- chociaż nie podejrzewam...

No to miłej nocki

Dzięki dziewczynki za wsparcie. Faktycznie autko to tu akurat najmniejszy problem. Cieszę się, że z tatą jest wszystko ok. Teraz tylko muszę za szofera robić ;P
Upał taki, że niby jeszcze drugi trymestr (końcówka), ale puchnę strasznie już - jak purchawka wyglądam. Najchętniej to bym siedziała w wannie z chłodną wodą z girami do góry... tylko, że wanny nie mam ;P
Zmykam spać, bo po tym dzisiejszym szoferowaniu i siedzeniu z dzieciakami siostry to jestem jakaś wykończona.
Całuje Was wszystkie i spadam. Do jutra!

o wlasnie do dr.Rodzik niby jestesmy zapisani ale akurat tak sie udawalo ze szczepienia mielismy zawse w srody i byla jakas Agnieszka precht kusnierz i tez sopko nawet zadowolona bylam a pielegniarki tez spoko bardzo chwale sobie taka pania starsza i taka troszke tezsza super jak szczepi mi Mateusza to tak potrafi go tez zagadac ze nawet mi nie zaplacze takze ogolnie jestem zadowolona

reklama
Do góry