reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Anja, to bedziesz w domu prawdziwa krolowa!!! Sami krolewicze beda sie krecic wkolo! Gratuluje zdrowego synusia!!!

A ja dzis po wizycie u gin. Odebralam zalegle wyniki badan i jeset pod wrazeniem, ze sa tak dobre!
Morfologia bardzo mi sie polepszyla, jest prawie taka jak na poczatku ciazy, mocz ok, a glukoza tez dobra. Wprawdzie wyszlo 111.7 a pisze ze norma to 70-110, ale dr mowi, ze nie ma co sie martwic. Ze jest dobrze.
Jedynie wczoraj zauwazylam, ze zaczynaja mi puchnac kostki wewnetrzne u nog, po nocy ustapilo to, a teraz znowu mam. Powiedzialam o tym dr, i byla troche zmartwiona-mowi, ze mam jej tego nie robic. Narazie wpisala, ze wystepuje to okresowo. Kurcze, z Maciejkiem w ciazy, jak mi spuchly kostki w 7miesiacu to zobaczylam je dopiero po porodzie, a ze wyniki mialam ok, to lekarz tym sie nie martwil, a ta dr jakos sie zmartwila...
No i pytalam kiedy mam robic kolejne usg-bo lekarz je robiacy powiedzial 31-32tc, a dr powiedziala, ze nawet pozniej, wiec sama nie wiem...Moj M mowi, ze mam zrobic tak jak fachowiec od usg mowil :)

[COLOR="Blue"[COLOR="Black"]]Anja[/COLOR] super:-)gratuluje synka:-)

Ja tez po wizycie wszystko u nas ok...przytylo mi sie 2kg przez miesiac wiec chyba nie tragicznie??nastepna wizyta za mc 21 wrzesnia z usg...dziewczyny czy Wam learze cos mowia na temat paciorkowcow i czy bedziecie robic to baranie bo ja bede miec skierowanie na nie ale po 34tc!!poza tym dzis slyszalam pieknie bijace serdusszko..a podczas tego sluchania maluch kopnal aparat hehe:-)

helenka czekamy na wiesci:-)[/COLOR]

[COLOR="Blue"]Anja super:-)gratuluje synka:-)

Ja tez po wizycie wszystko u nas ok...przytylo mi sie 2kg przez miesiac wiec chyba nie tragicznie??nastepna wizyta za mc 21 wrzesnia z usg...dziewczyny czy Wam learze cos mowia na temat paciorkowcow i czy bedziecie robic to baranie bo ja bede miec skierowanie na nie ale po 34tc!!poza tym dzis slyszalam pieknie bijace serdusszko..a podczas tego sluchania maluch kopnal aparat hehe:-)

helenka czekamy na wiesci:-)[/COLOR]
a co to za badanie?

reklama
a co to za badanie?

nie wiem:-)na obecnosc paciorkowcow...ktos kiedys wklejal tu artykol jak te paciorkowce moga byc niebezpieczne dla dziecka i jesli matka je ma to dziecku trzeba podac jakis antybiotyk po porodzie bo te paciorkowce moga doprowadzic do sepsy,zapalenia opon mozgowych itp..ja w kazdym raie bede robic!

Do góry