reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Agissa to widzę , ze Ty to masz niezły spust :-) litrowe lody no no:-) chciałabym miny tych pielęgniarek zobaczyć - Bezcenne:-)
Gratuluję 100-dniówki:tak:

reklama
Kasia musi juz byc wszystko dobrze... odpoczywajcie ile sil :tak:

Ja też dzisiaj byłam (75g). Glukoza to pikuś. Łyknęłam na raz i nawet nie wiem czy to było słodkie, nic nie poczułam. Za to miny pielęgniarek po tym jak wyciągnęłam z torebki piersiówkę (miałam w niej wyciśniętą cytrynę) - bezcenne :-D A teraz kończę litrowe opakowanie lodów, i mam nadzieję, że zostaną w żołądku choć do wieczora :baffled:

Agissa tez sie usmialam hehe pielegniarki niezle miny musialy miec - zazdroszcze widoku :-D:-D:-D

Agissa to widzę , ze Ty to masz niezły spust :-) litrowe lody no no:-) chciałabym miny tych pielęgniarek zobaczyć - Bezcenne:-)
Gratuluję 100-dniówki:tak:
Martolinka, wystraszyłam się, że skoro Ty oddałaś pączka, to ja mogę równie dobrze oddać lody, więc zagryzłam chlebem ze smalcem i szynką. Na razie nic się nie cofa...
I dzięki za zauważenie 100-dniówki, bo jakoś nie zwróciłam uwagi :-)

Agissa jak wypiłaś bez problemów jak ja to nie sądzę żebys do końca dnia miała coś zwrócić, ale może całego litra lodów to nie jedz :-)

Ja jutro ok godz 8 mam wizyte u ginekologa, ale bez usg. Poznam nareszcie wyniki badan glukozy, ostatniej morfologi oraz moczu. Kurcze, wyniki robilam prawie 2tyg temu wiec ciekawosc mnie zrzera :) no i poslucham tetna Alanka:). A z mniej przyjemnych rzeczy-zobacze ile mam znowu na plusie...

reklama
Do góry