Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No i po badaniu maluszek ma sie dobrze:-) wszystko wyglada na ok glukoze mialam cytrynowa, wiec dalo sie wypic, w poniedzialek wyniki;-) szyjka 3.8 cm twardnieniami sie narazie nie przejmowac, bo nic nie robia;-) a i maly ma ponad 850 gr;-)
I ja po wizycie...ale nie jest rózowo bo zaczęło mi sie robić rozwarcie!! ( mam nakaz leżenia (co jest u mnie niemożliwe) i za 2 tyg. kolejna wizyta - jak sie pogorszy to skierowanie do szpitala:--(
Maluch waży kilogram, cukier ok - po 2 godz. 110 z osocza więc spoko.
Noukie super że poszło dobrze oby tak dalej Sarka kochana jak trzeba to leż żeby sie wszystko uspokoilo i dzieciaczek siedzial sobie na miejscu niegdzie sie stamtąd nie ruszał
Noukie pięknie waży i super że badania ok;-)szyjka piękna Sarka wiem jak trudno z dwójką dzieci leżeć to praktycznie niemożliwe ale musisz jak najwięcej wypoczywać lepiej le żeć w domu niż w szpitalu Trzymam za Was.