reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Toksoplazmoza

reklama
si :tak:, dokładnie piwonia, w sierpniu to ja dopiero będę miała 100% pewność no chyba że lekarz mnie zapewni i pokaże mi jak byk że tam widać siusiaka to może uwierzę :tak: dobrze że mi przeszło z tym pragnieniem dziewczynki i teraz mi wsio rybka byle zdrówko było
dokładnie,ja tez nie myśle juz o tym,bo po co
co juz ma byc jest wiec i tak wpływu nie mamy,a cieszyć sie bedzemy,byle zdrowe a to najważniejsze

mi moj mąż codziennie mówi co ty taka ciekawska jesteś przeciesz sie dowiesz za 4 miesiące ,a potem bedziesz wiedziała całe życie czy córa czy syn :-)
mój mąż też nie chce wiedziec, własnie dlatego że zdarza sie że lekarze sie mylą, woli niespodzianke.

reklama
wazne zeby było zdrowe,moze na następnym ...

Piwonia ja tak zacytowałam nie w całości ciebie bo właśnie tak posta doczytałam do tego momentu i przez myśl mi przebiegło "o, juz czwarte planują że może chłopiec się uda":-D ;-) oczywiście to był tylko moment ta myśl bo jak przeczytałąm do końca to wiedziałam że nie o to chodzi :tak:
no chyba że wam wywróże czwartego chłopca....no ale macie racje - najważnejsze by wszystko było ok, trzymam kciuki :tak:

Do góry