• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

z tego co zrozumiałam forever to chce się pomalowaćna WYJŚCIE - co wydaje mi się całkiem niegłupie ;-)

o... ja prałam w Białym Jeleniu -i byłam bardzo zadowolona. TEraz nie mogłam go dostać i piorę w Jelpie...

Ostatnia edycja:
reklama
apropo makijazu na wyjscie.....pamietam jak uslyszalam magiczne....."dzisiaj pani wychodzi" to ubieralam i pakowalam sie tak szybko ze nawet nie pomyslalam o makijazu co by sie nie rozmslili i nie chcieli mnie jeszce zostawic:-D

ja też się pomaluję na WYJŚCIE (jak dam radę, bo to różnie moze być...) na wejscie nie- powiem więcej- jak poród zacznie się w dzień przed wyjazdem na porodówkę zmywam makijaż!
Ale ja nawet na co dzień nie zawsze się maluję- z cerą nie mam problemów, oprawę oczu mam ciemną ,więc to nie konieczność.

Ciuszki piorę w jelpie soft, bo mam mega twardą wodę a on ma białą glinkę zmiękcza ja troszeczkę. Jest totalnie bezzapachowy, ale dla dzidziusia to chyba dobrze. Potem przerzucimy się na jelenia.

Anapi - a cukierki gronowe to bardziej w aptece czy w spożywczaku ?
Aestima, mgordon - a zamiast kółeczka może być poduszka dmuchana ?
Ja bym do twarzy na wodę w sprayu postawiła.

Ostatnia edycja:
forever z tym kółkiem do siedzenia to chodzi własnie o to, żeby w środku było puste. Czyli żeby tam, gdzie będziesz najbardziej obolała po porodzie nie dotykać poduchy. Dlatego powinna być z otworkiem w środku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry