• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

U nas dla dziecka nie trzeba brac nic, tylko dla siebie ale zabieram kilka pieluszek, chusteczki i pajacyk. Po porodzie ubiora małego w szpitalne pieluszki i ciuszki i to jest wygodne moim zdaniem ale wole miec swoje na wszelki wypadek z Mela w nocy jak ja przewijałam sie przydało.

reklama
Byłam w Rossamanie - co ciekawsze rzeczy w małych opakowaniach wykupione, cukierków gronowych brak - zostaje internet, spodziewałam się tam też pieluchomajtek dla dorosłych ale też nie było.

a Wy kiedy pakujecie torbę do szpitala? po dzisiejszym się troszkę wystraszyłam i stwierdziłam że będę musiała mieć przygotowane wszystko wcześniej, mój i tak był w takim szoku że ciężko wszystko do niego docierało a co dopiero by było gdybym powiedziała kochanie rodzę :-D

reklama
Ja też jutro piorę torbę i włożę już do niej to co mam a mam chyba już większość potrzebnych rzeczy. Jedynie ciuszki Małej zostaną do prania, ale to zostawiam na poświętach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry