reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

ej no, ja nie będe mieć rozklapiochy, ja się będe pruć od góry heheheheheh ale masz rację, może później bede mieć to w dupiu choć i tak na razie to dla mnie masakra bo to w ogóle bedzie mój pierwszy pobyt w szpitalu w życiu

reklama
ej no, ja nie będe mieć rozklapiochy, ja się będe pruć od góry heheheheheh ale masz rację, może później bede mieć to w dupiu choć i tak na razie to dla mnie masakra bo to w ogóle bedzie mój pierwszy pobyt w szpitalu w życiu

ja też byłam od góry i teraz też będę co nie zmienia faktu, że leje się z ciebie i masz na sobie seksowne gacie jednorazowe i kilometrowe podpaski i ich nic nie pobije nawet twoje kolana, które na pewno są bardzo ładne tylko Ty sobie coś wmawiasz :-)

nie nie nie.. ja akurat mam krótkie nóżki, niezgrabne łydki (jak nogi od stołu) i grube kolana..takie okrąglutkie hehehe i wszystkie kiecki zawsze mam za kolanko.. a jak se pomysle o moich gołych bladych baleronkach wyglądających wesoło zza workowatej piżamki to mnie czyści hahahahaha

ja mam popakowane to co mogłam a obok leży lista co nalezy dopakować , bo jak mam tam już zapakować szczoteczkę do zębów jak jej używam codziennie ? :)

W sumie to ja mam już torbę spakowaną całkowicie: ręczniki, piżamki, japonki, woda, podkłady, majty, szlafrok itp. a co do kosmetyków to wzięłam inną kosmetyczkę niż używam na co dzień i kupiłam wszystkie produkty których używam tylko w miniproduktach czyli pasta, balsam, szampon, odżywka, antyperspirant, krem, szczoteczkę itp. tylko żel pod prysznic i Lactacyd większy a tak malutko miejsca wszystko zajęło... Nie wiem ale jakbym wzięła wszystko w dużych opakowaniach to bym się nie zmieściła w moją torbę..
Torba dla dziecka jest malutka i zapakowałam tam 3x body, 3 pajacyki, czapeczkę, niedrapki, smoczek, 3 pieluszki tetrowe, 20 pampersów, chusteczki nawilżające i pieluszkę flanelową zamiast kocyka, wyniki badań, grupa krwi w kopercie w kieszonce a jako ostatnie spakuje pieniądze, dowód i ładowarkę. Tyle...:-D

Ja zabiorę jednak większe wersje, bo te małe gówienka drogie, że ho ho :szok:

Wiem właśnie:zawstydzona/y: Ale jak się rozpędziłam z koszykiem w Rossmannie to dopiero przy kasie cena łączna mnie powaliła ale dostałam gratis do dużych zakupów duży żel pod prysznic Adidas a akurat zapomniałam kupić i był jak znalazł:-D

To musiały być konkretne zakupy, ale ceny jednostkowe są tak wysokie:szok:, że cena ogółu musi być równie konkretna;-) Tez bierzesz lactacyd, a nie tantum rosa?

reklama
karolaola ja od lat używam Lactacyd femina ten biały i nie mam nigdy żadnych infekcji dlatego biorę go do szpitala bo go znam i położne go polecały.

Do góry