Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To dokładnie tak jak jaNawet nie mam torby jeszcze !!!
no ja jak trafilam do szpitala nagle w tym 28tc i torby nie mialam zadnej ze soba i powiem Ci ze NIE dalo sie przezyc wlasnie... Masakra. A moj kochany maz zamiast zadzwonic i zapytac sie co mi trzeba, spakowal mi w reklamowke ze sklepu (taka przezroczystą! o zgrozo!) pizamke, kapcie i PODKLAD! (i to ten ktorego nie uzywam bo kupilam za ciemny). Wiec wtedy jak wrocilam do domu to powiedzialam sobie ze dla siebie musze chociaz torbe miec bo jak przychodzi co do czego to wlasnie tak sie wyglada, w 1 pizamie kapciach i na murzynkaW ostateczności da się przeżyć w szpitalu i bez torbyJednak wolałabym tego nie sprawdzać. W sumie muszę się pospieszyć...jak to tak zawsze na ostatnią chwilę :-)

Wiec wtedy jak wrocilam do domu to powiedzialam sobie ze dla siebie musze chociaz torbe miec bo jak przychodzi co do czego to wlasnie tak sie wyglada, w 1 pizamie kapciach i na murzynka![]()

Karmiłam cały czas (3m-ce) bo bez nich to była jeszcze większa masakra, a w szpitalu to mały nie potrafił się dobrze przyssać a z nakładkami nie miał problemu.kozica a karmiłaś nimi cały czas czy tylko na początku? bo ja przy Oliwce nie używałam, ale na początku bolało bardzo (pierwsze 2 dni) ale bałam się że jak już zacznę to nie będzie umiała już później bez.