reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Torba do szpitala

Po poprzedniim porodzie używałam zwykłych tanich majtek bawełnianych. Mimo że miałam i siatkowe majtki, i takie jednorazowe, jakoś nie mogłam się do nich przekonac.

Ja uzywalam tych siateczkowych, ale tylko w szpitalu, dla mnie byly ok. Teraz tez kupilam w Pepco 5 szt tanich majtek bawelnianych po 3 zl na czas połogu :):):)

No i wlasnie spakowalam torbe do szpitala :)
Zostanie mi tylko do dopakowania dokumenty, wyniki badan, ladowarka i rzeczy na wyjscie dla malego :)

reklama
oo kurcze dziewczyny nie szalejcie, w poprzedniej ciazy spakowalam torbe na takim etapie jak jestem teraz i stala sie kurzyła 5 tyg :D wiec zaczekam jeszcze chociaz ze dwa ;)

Ja muszę spakować siebie i Lolka do 11. września bo wówczas jedziemy do Krakowa na ślub i wesele mojej najlepszej przyjaciółki. To będzie już 38 tc więc ryzykowna podróż... Może Karolek zdecyduje się urodzić w Krakowie? Wolę być przygotowana ;)

reklama
a ja nawet nie zaczęłam się pakować. najpierw to muszę wyprać torby bo jeździły z nami po morzach i jeziorach i leżały gdzie popadnie. te pranie to się chyba nigdy nie skończy.

Do góry