• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Torba do szpitala

Po poprzedniim porodzie używałam zwykłych tanich majtek bawełnianych. Mimo że miałam i siatkowe majtki, i takie jednorazowe, jakoś nie mogłam się do nich przekonac.

Ja uzywalam tych siateczkowych, ale tylko w szpitalu, dla mnie byly ok. Teraz tez kupilam w Pepco 5 szt tanich majtek bawelnianych po 3 zl na czas połogu :):):)

No i wlasnie spakowalam torbe do szpitala :)
Zostanie mi tylko do dopakowania dokumenty, wyniki badan, ladowarka i rzeczy na wyjscie dla malego :)

reklama
Ja muszę spakować siebie i Lolka do 11. września bo wówczas jedziemy do Krakowa na ślub i wesele mojej najlepszej przyjaciółki. To będzie już 38 tc więc ryzykowna podróż... Może Karolek zdecyduje się urodzić w Krakowie? Wolę być przygotowana ;)

reklama
a ja nawet nie zaczęłam się pakować. najpierw to muszę wyprać torby bo jeździły z nami po morzach i jeziorach i leżały gdzie popadnie. te pranie to się chyba nigdy nie skończy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry