reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trądzik niemowlęcy

Acha, ja już myślałam, że ktoś Cię pogonił z przychodni, bo nie masz ubezpieczenia dla Krystianka!

reklama
KingaP pisze:
Acha, ja już myślałam, że ktoś Cię pogonił z przychodni, bo nie masz ubezpieczenia dla Krystianka!

U nas w przychodni są numerki, po które trzeba stać w kolejce :), a ja nie mam na to czasu, mąż rano gna do klientów, więc nawet nie miałabym z kim zostawić Krystianka. Poza tym ja oprócz prac domowych i opieką nad maluszkiem mam jeszcze na głowie prowadzenie księgowości i inne pierdoły, na które nie mam teraz ochoty :), a które muszę zrobić. :(

Kinguś, chciałabym :), ale niestety jak się pracuje u siebie, to... Z drugiej jednak strony jestem szczęśliwa, że maluszek będzie cały czas ze mną, bo będę miała wpływ na jego wczesną edukację :)

Anik, wydaje mi się, że jesteś w lepszej sytuacji niż "my-etatowcy" :-) Bo będziesz z synkiem cały czas. Co z tego, że my mamy 16 tygodni macierzyńskiego, gdzie możemy być tylko i wyłącznie dla maleństwa, skoro potem...

Pomijając ten fakt, że sami sobie szefem jesteście :-)

ale masz SUPER!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
dostaniesz kwiatki na zakończenie roku szkolnego :) A co na to dyrektor? Ja własnie zastanawiałam sie co będzie jak urodze wcześniej i będzie taka sytuacja.

z dyrektorem nie rozmawiałam,
pewnie będe dla dekoracji :)
albo wezmę dwa dni na opieką nad dziećmi i przyjdę na rozdanie świadectw :)

a potem laba do końca sierpnia

reklama
azik a nie lepiej pokombinować L4 a te trzy dni? Nie szkoda Ci opieki? Ja tak się cieszę, że będę mogła mieć dwa dni wolnego. ;)

Do góry