• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

asieńka- Ty takie cudeńka robisz:szok:----no śliczne--- nie wiem co bardziej czy komoda czy kurczaczek:-p:-D-wyczytałam zes ze stycznia (ja też;-)) a koza jesteś czy wodnik szuwarek?-----a z tym potem na tyłku to chyba przesadziłąm---bo przypomniało mi sie ze 3 lata temu ---godzina 21 człowiek siedzi w przeciągach i siem poci:szok: nic nie robi i poci:eek:

ide coś kurna porobić
bo zaraz się pora na drugie sniadanie zrobi:-D
a mam ambitne plany - okna dzis troszke popucować:cool2:---chyba ze słońce zajdzie i nie będzie widać ze brudne:-D

reklama
nie wiem co jest dziewczyny ale mam nowego laptopa i za chiny nie moge ustawic prawidlowego jezyka, "z" z "y" jest poprzestawiane i sie mecze niesamowicie:wściekła/y:

hana chcialam ci napisac ze szalona dziewczyna z ciebie w pozytywnym slowa tego znaczeniu.:-D ta Sandra Bullock to juz slyszalam kiedys w pracy, jak dane mi bylo pracowac. Angole sobie wymyslili, jeden nawet mnie do domu zapraszal bo jego dziewczyna wyjechala i pokazywal mi gruby portfel + pelen kondomow.....:rofl2::laugh2: nie moglam z tego goscia, nawet atrakcyjny byl:cool2:hahaha

joas ja czasem zagladam na twojego bloga i naprawde cie podziwiam ze ty czas znajdujesz i checi i w ogole. Fajnie miec jakas pasje + ja nie mam zadnej, oprocz katowania rodziny moja muzyka:-p
ide do kapieli bo juz 10 a ja w wyrku i mi dobrze.A faktycznie humorek mam lepszy dzieki temu ze snilam....

dzień dobry:-)
melduje że po wczorajszej wizycie u ginka dostałam nakaz odpoczynku i L4 więc częściej będę zaglądać:tak: poczytam Was trochę później;-)

Bedismall rozwiązałaś swój problem z laptopem?? jak nie to włącz jednocześnie shift + ctrl, musiałaś przez przypadek nacisnąć i się przestawiło - ja też swego czasu nie wiedziałam o co chodzi ale mój kochany brat nauczył mnie co robić z tym fantem:-D

Hej Patik, odpoczywaj.
A mnie jakiś dół złapał, ciągnijcie mnie za nogi, bo wpadam w niego na maksa....

to może Ty mnie ciągnij w jedną stronę a ja pociągnę w drugą, bo mnie też dół dopadł, po rozmowie z kierownikiem:-(:wściekła/y: wszystko było cacy, gratulacje i uśmiechy, bo pracowałam, pomimo wielu zagrożeń w pracy, a jak teraz coś się dzieje i muszę iść na L4 to jestem ta niedobra i usłyszałam "ja coś czułem pismo nosem":angry: zero zrozumienia:no:

pierwszy etap prac domowych zakonczony - znaczy się jest co do miski włożyc:-D

bedi - a no widzisz - nie tylko jam się poznała ześ Ty z hollyłuda:-D a szalona--- raczej szczęsliwa ze mnie czaszku nie boli:cool2:---a ten gościu to myslalam ze ci portwel wypchany mamoną pokazuje a on kondomy ---hahahaha:-D no przygotowany na maxa
patik - to odpoczywaj, czytaj i pisz;-)

aśka - wychodz no z doła dawaj na sernika do mnie bo zjem sama i mi w biedra wejdzie.....nie dawaj się tym smuteczkom---zobacz jaka fajna babeczka z Ciebie a mamusia na medal i to złoty!!! podniosłabyś nas w tej klasyfikacji medalowej niczym chinczycy;-)

ide może teraz z domu troszke--- młodej trza fejsa zdjęcie do legitymacji strzelić

przyszła mi kiecka z allegro---ale za duża:szok: to idem na tego sernika:-D

no zaraz lulu:-D
majeczka - i co - dobre pierożki wyszły?:-p.....a główka - dziękuję przeszła - ale boje się ze jak się obudze to znowu:sorry2:
mamusia - dawaj no tu ---widziałam Cie:ninja2:...smutno bez Ciebie---spać nie będę mogła - i co?:sorry2::-D jak minął dzionek---kiedy dzieciaczki wracają?
joasia - Ciebie też widze:-D - gromadka ułożona do snu?--- możesz już odpoczywać?
to do juterka na wczesną kawusie zapraszam

sądzę, że tak bo zniknęły migiem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Bedismall brak kreatywności to po prostu wygoda rodziców:-(niestety czasem tv i mnie pomaga co nieco w omu ogarnąć, ale gadżety i drogie prezenty to już zupelnie inna bajka. Co do prezentów to powiem szczerze, że po takich komentarzach w stylu Twojego M to był następnym razem olała zupełnie prezenty. My z emkiem jak jest trochę więcej pieniążków to się obdarowujemy, a jak nie ma to starczą życzenia czy ciacho, jakiś kwiatek i też jest ok. Kolor włosów masz cudny:tak:
a jak tam mama się czuje?
Liza teraz rozumiem Twoje pobudki, ale i tak podziwiam! nas wywiało z miasta na wieś - mamy domek ale bez zwierząt i ogródka (bo działka tyci tyci) więc takich obowiązków nie ma, żeby wcześnie wstawać. U nas pogoda też odpuściła i nie ma tak gorąco, ale słonko jeszcze widać i nie pada, więc jest dobrze:tak:
Joaś a mialaś jakiś wątpliwości że Cię dzieciaki kochają? choćby nie wiem jak super było na koloniach to tęsknota jest silniejsza;-)
hana szkoda że dopiero doczytałam, zrobiłabym małą w wymianę, pleśniaka na sernika:-D ale u mnie już blaszka pusta, za to wczoraj dostałam dwie cukinie od sąsiadki, więc ja znajdę siły to może jakieś cukiniowe ciacho wyczaruje;-) straszne te bóle głowy jak tabletki nie pomagają:-( współczuje:(
majqa pierożki mniam mniam za chwile zacznę robić listę rzeczy którą muszę zjeść po czytaniu Waszych postów:-D a ciekawe jakie prezenty będą kupować synkowi za kilka lat? eh ale każdy robi jak chce:-p
mama wybacz ale się uśmiałam jak skomentowałaś fakt , że dzieci się o Was nie pytają:-) pomyśl, że się dobrze bawią, a jeszcze zatęsknią - jestem tego pewna. Jak ja zostawiłam na dwa dni moje niunie u swoich rodziców, to dzielnie znosiły naszą nieobecność - ale jak się już pojawiliśmy - to Hania wołała mama nie odchodź ode mnie bo sie znowu zgubisz...
azile super że się u Was normuje, z każdym dniem będzie coraz lepiej:tak: a jeszcze trochę to zapomnisz, że ciągle na cycu wisiała;-)
pawimi teraz po Twoich wyjaśnieniach rozumiem Twoją wielką radość z powrotu syna:-) super, że znów będzie blisko!!!
sempe Wszystkiego dobrego dla Ciebie i ślicznego synka!:-) no i zdrówka!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry