Bedismall brak kreatywności to po prostu wygoda rodziców:-(niestety czasem tv i mnie pomaga co nieco w omu ogarnąć, ale gadżety i drogie prezenty to już zupelnie inna bajka. Co do prezentów to powiem szczerze, że po takich komentarzach w stylu Twojego M to był następnym razem olała zupełnie prezenty. My z emkiem jak jest trochę więcej pieniążków to się obdarowujemy, a jak nie ma to starczą życzenia czy ciacho, jakiś kwiatek i też jest ok. Kolor włosów masz cudny
a jak tam mama się czuje?
Liza teraz rozumiem Twoje pobudki, ale i tak podziwiam! nas wywiało z miasta na wieś - mamy domek ale bez zwierząt i ogródka (bo działka tyci tyci) więc takich obowiązków nie ma, żeby wcześnie wstawać. U nas pogoda też odpuściła i nie ma tak gorąco, ale słonko jeszcze widać i nie pada, więc jest dobrze
Joaś a mialaś jakiś wątpliwości że Cię dzieciaki kochają? choćby nie wiem jak super było na koloniach to tęsknota jest silniejsza;-)
hana szkoda że dopiero doczytałam, zrobiłabym małą w wymianę, pleśniaka na sernika

ale u mnie już blaszka pusta, za to wczoraj dostałam dwie cukinie od sąsiadki, więc ja znajdę siły to może jakieś cukiniowe ciacho wyczaruje;-) straszne te bóle głowy jak tabletki nie pomagają:-( współczuje
majqa pierożki mniam mniam za chwile zacznę robić listę rzeczy którą muszę zjeść po czytaniu Waszych postów

a ciekawe jakie prezenty będą kupować synkowi za kilka lat? eh ale każdy robi jak chce
mama wybacz ale się uśmiałam jak skomentowałaś fakt , że dzieci się o Was nie pytają:-) pomyśl, że się dobrze bawią, a jeszcze zatęsknią - jestem tego pewna. Jak ja zostawiłam na dwa dni moje niunie u swoich rodziców, to dzielnie znosiły naszą nieobecność - ale jak się już pojawiliśmy - to Hania wołała mama nie odchodź ode mnie bo sie znowu zgubisz...
azile super że się u Was normuje, z każdym dniem będzie coraz lepiej

a jeszcze trochę to zapomnisz, że ciągle na cycu wisiała;-)
pawimi teraz po Twoich wyjaśnieniach rozumiem Twoją wielką radość z powrotu syna:-) super, że znów będzie blisko!!!
sempe Wszystkiego dobrego dla Ciebie i ślicznego synka!:-) no i zdrówka!!!