• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wlatuje i ja.
Dzis mam zalatany dzien bo zaraz jade do mechanika autko zostawic, potem do fryzjera bo w sobote na wesele idziemy a potem jeszcze do l;ekarza po recepty dla Macieja bo sie mu leki koncza i po skierowanie na morfologie dla Krzysia bo cos sie mu ostatnio krew leje z nosa

Mamo mowisz ze przezycia bezcenne :-p:-p:-p oby i owocne &&&&
Pawimi to piszesz ze imprezujecie a calego :-D:-D:-D

pozdrawiam i znikam do wieczora :-):-):-):happy::happy::happy:

reklama
mamusia ---już nie taki blady:-D

ja też witam
dzis pierwszy dzien mojej diety:-D:-D haha---ciekawa jestem ile wytrzymam--- dieta o tyle zeby wyeliminować migreny---zobaczymy---ja to słaba jestem:dry:

mamusia--- no to z niecierpliwością czekam na burze-mam nadzieje ze nie przegapiłam okazji--------a tatko - dziekuje - oki---bylam wczoraj 2x----jak mloda wstanie to sie przejade-kolorki mu wróciły---bo był normalnie szary:-( a plany-------mialyśmiy z sis jechać nad morze ale bruni sie pochorował---a oni spoza sz-na--- ale zadzwoniłam już do medicusa i na 17 zawioze ich do lekarza---- tak więc moj dzien toczy się na niesieniu pomocy:-D

sempe - wspolczuje bolu głowy----co to się dzieje??????/ mnie też non stop ostatnio boli - więc rozumiem:sorry2:
zaganiane mamusie - zwolnic prosze!!

ide miske przygotować młodemu---coś mu się marudzenie włączyło---ze nie jedzie na wieś do sąsiadów:-D

Zuzinka leć kochana i pozałatwiaj wszystko :)

dziękuję za &&&&:tak:

Hana hahahahaaa mówię Ci czekaj na burzę ..szał macicy normalnie ;))

dobrze,że z tatą lepiej ..to teraz &&& za Brunka siostry ..

Ostatnia edycja:
witam:-)
poczytałam i juz Mały za mną kwili:baffled: a właściwie stęka i harczy!!

dzis mnie juz tylko lekko boli głowa ale może tak jak pisze Hana to te piekielne migreny do mnie wróciły??? ale tak dawno ich nie odczuwałam...:no:

muszę dzis się wybrać do marketu po pieluszki bo zostałam raptem na 2 przewijania, a obiecałam sobie ze przez 6tyg nie zabiore Małego do sklepu ale jak mus to mus!
wczoraj zaklepałam sobie domek nad morzem w Gąskach, jedziemy w piątek:-D:-D tylko obawiam się jak Bruno zniesie te 5h podróży???? juz chyba dzis zaczne pakowanie:szok::szok: ile ja tego muszę wszystkiego zabrać!!!

Mama dobrze ze robotnicy dzis w miarę rano zawitali ale to dla mnie szok ze tak się spręzyli:tak:
Hana powodzenia w diecie:-)
Pawimi jak ja Ci zazdroszcze tego drinkowania hihihi nie pogardziłabym choć jednym łiskaczem z pepsi:rofl2::rofl2:

Joaś a Ty nadal karmisz piersią??
Katrina przed Wami widzę tez długa podróż z Malutkim...

pralka wyprała więc muszę powiesić natychmiast pranie bo wczoraj wieszałam na 4 raty!!

Haha dziękufka za &&&& :))
oby było jak piszesz..
i rozsuwaj balkon ....rozsuwaj a ja tez pczymam &&&&&&&&&&& :)))))

Sempe cudnego wyjazdu życzę a Brunek na pewno prześpi drogę z jednym karmieniem ;)) zobaczysz bedzie si ...a Ty odsapniesz od sprzątania ,gotowania itd:)

idziemy na spacerek bo dzieci roznosi :)

hej hej
to ja tez pukam i niesmialo zagladam na nasz wateczek....

spalam sobie piknie dopoki pies sasiadow mnie nie:wściekła/y: obudzil!! Swojego tez wypuscilam i kotem poszczulam a co! Nosz kurde czego ludzie sa tacy dziwni? Ja mojemu zabraniam szczekac, zwlaszcza rano i wieczorami, najlepiej wtedy biore go na spacer i potem won do domu bo sasiedzi to tez ludzie, a tu taki maly pudel czy cos, karakan maly drze sie non stop...

malowanie stoi w miejscu, maz pracuje, po pracy zmeczony a ja mam to gdzies....
no to pa

reklama
Bedii łączę się w bólu ..też nie lubię jak szczekanie budzi..miałam to w bloku jak mieszkalismy ..tu na szczęście jest spokój :)

a u nas robota wre..
1 ściana cała pomalowana...teraz są w połowie drugiej a jeden pan maluje obwódki wokół okien na tej gotowej ścianie :))

narazie pogoda dopisuje ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry