Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

za to się Hanka przebudziła po północy i woła mnie "mamusiu, boję się, tak grzmoci że mnie obudziło"
uwielbiam słówka które tworzy

jak je zobaczyłam to też zachciało mi się ciasta ze śliwkami - jutro koniecznie będę piekła - śliwki już mam
dla małego to na pewno będzie super sprawa;-) trzymam kciuki za podróż, ale tak jak dziewczyny piszą będzie dobrze:-) ja z 3 miesięczną Hanulką wybrałam się nad morze - ok. 9 godzin z postojami - jak w zegarku co 3 godziny się budziła na jedzenie i przewiniecie a potem dalej nyny. A na plaży to była aniołem - spokojnie leżała w gondolce na kocyku - zero płaczów, marudzenia - eh rozmarzyłam się
może uda nam się w przyszłym roku wyjechać gdzieś nad morze
tak czy siak słońca Wam życzę i dużo odpoczynku!!!

o takich gruntownych porzadkach to juz dawno zapomnialam

a radzimy sobie jak mozna przeczytac super, choc nie powiem sa chwile zalamki ale krotkie a dziewczyny z watku zawsze podnosza na duchu :-)
Ohhh mnie tez sie morze marzy...moze za rok???