• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie wieczornie

Ja też w dzień to tak w przelocie zaglądam, a dopiero wieczorem mam czas na spokojne posiedzenie sobie z lapkiem.
Oczywiście też najpierw obowiązki przez neta - czyli tax, kara męża i takie tam, a dopiero potem przyjemności.

Najważniejsze, że maluchy rosną, póki co jest nieźle. Dobrej nocki i do jutra.

reklama
jestem ..pospałabym jeszcze ,ale musiałam podnieść roletę bo malują wokół okna i wnękę a że sypialnie mamy od wschodu to w życiu w tym słoncu nie zasnę ....i siedzę taka :confused2:

Patki -my mieliśmy białego baranka czyli "tylko" mieli pomalować kolor i obwódki wokół okien i na szczytowej ścianie 3 prostokąty z jednej i drugiej strony ściany tak w połowie wysokości..

Katrina cieszę się ,że u Was dobrze..że sobie radzisz:)

Zuzinka no to git ,że fryzjerro zaliczony:) miłej zabawy na weselichu:))

pozdrawiam wszystkie mamusie ..muszę jechać po zakupy bo nie ma mleka do kawy :eek:

Witam
MOje starsze dziecko obudziło się dzisiaj przed 4 i stwierdziło że jest wyspane:szok: :wściekła/y: no to mamusia też ze snu musiała zrezygnować. Zabieram ich dzisiaj do miasta ,trochę muszę ich okupić przed przedszkolem.

Zuzinka super że fryzurka udana

miłego dzionka

witajcie

Mamusia - i jeszcze jedna dobra wiadomość..... kataru brak ta dam!!!!!! tzn. rano był tylko alergiczny, ale wzięłam tabsy i jest OK.

Właśnie sobie czytam i notuję co zabrać ze sobą na dłuuuugą podróż. Muszę się rozejrzeć za termosem na gorącą wodę, żeby móc małemu w drodze robić mleko, bo ten co mamy, to juz taki w środku nie za bardzo dla maluszka.

Miłego dnia i do później.

Majka gratulacje udanej wizyty:)
katrina sliczne dzieciaki!!

ja wpadam. Popijam cherbatke i zajadam ciasto:). Martusia spi starsza siedzi na kompie i gra. Wlasnie deszcz u nas zawital. probuje znowu kolejny raz przekonac martusie do smoczka. marny efekt, zakonczony totalna histeria. Ale przynajmniej padla i spi:)

Majqa też już bym chciała być po ale nadal wytrwale czekam:sorry:

Okupiłam dzieci, kasy tyle straciłam:szok::no: ale mam też 10 kg pomidorków za 1.50 i naprawdę ładne i będę robić przecier, ale chyba nie dziś:eek:

reklama
Katrina brawo !!! katar won;))
a dzieci słodziaki :)))

Majqa &&&& za kolejną wizytę :)

Azile fajnie,że masz chwilę dla siebie ..

Lenka-ja też mam Zuzę obkupioną do szkoły ..tylko książki jeszcze trza kupić ..

wieczorkiem wstawie fotki elewacji:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry