• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Lenka lecę pędzę do Was na babeczki:))

Madlen mówisz??? dzięki:):*

Patik sie dzieje u Ciebie-i bardzo dobrze!!

mi sie dziś dzień ciągnie jakoś ...pewnie przez ten deszcz i siedzenie w domu:blink:
Tom wraca od dentysty..dzieci zjadły lody z galaretką ..zrobiłam rano.

reklama
hej babeczki

ja niespodziewanie w środe po pogrzebie i nakarmieniu tatki w szpitalu - bo serwowali zimy makaron z zimną polewą:baffled:---zebrałam się z siorką na wieś---pogoda jak zwykle już dzis nie wypalila tak więc tylko wczoraj się plażowało---ale dobre i to - bo ostatnio to wielka gonitwa była ze az niewyróbka:confused:

mamusia wiedze babrdzo bardzo pracujecie:-p:-pi nie chodzi mi o elewacje;-) - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy - u Was to i tak miesiąc miodowy cały czas i tego życzę;-)
majka - gratuluję wizyty-- czekam na serduszko;-)
bedi - Ty to masz sny:-)
joaś - jak tam bajka - bo się tez zastanawiam...

pozdrawiam bo musze się ogarnąć

witam i zmykam zyczac milego weekendu.
HANA - sprawdz pw bo tam cos dla Ciebie jest ;-)

Bedi - Twoj sen mnie "zabil" :-D:-D, moze jak tak bedziesz snic to w koncu wysnisz mi jakis szczelny worek z miliardem dolarow :cool2:

Hello!
poszłam spać o 3, barłożyłam do 9... Nie ma jak impreza w piątek i wyrozumiałe dzieci :-)
Laski, napisze coś o filmie Merida Waleczna. Pokrótce: tak naprawdę film o różnicy pokoleń, zacieraniu a potem odbudowywaniu więzi i miłości. Dużą część filmu trzyma widza w napięciu. Na bank nie poniżej 7 roku życia. Bartek dał radę u mnie na kolanach, ale Karolina chowała się za fotel... Generalnie mi się podobało, dzieciom też, właśnie Karolka jutro dostanie lalkę Merida na swoje urodziny, a lalek nie lubiła tak jakoś od zawsze :-D
Zmykam. Sobota jest. Życie rodzinne. Pa laseczki.

witajcie sobotnio

Ja znowu sama z dziećmi, bo mąż kończy prace u ludzi, a we wtorek chcemy jechać, więc chce mieć spokojne sumienie, że prace wykonał i dopiero pojechał.

Sąsiad się dziś zjawi ok. 15-tej na mecz, to od razu umówiliśmy się, że zrobimy sobie grillika.

Miłej soboty!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry