Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

,smyki jeszcze spia ale jak wstana to mi nie odpuszcza..ale jak tu wyjsc zdomu,jak tak leje 
,a godzenie sie to najprzyjemniejsza czesc klotni ;-)

,a niedawno test robilam 

tylko z dziewczynkami i emkiem w domku:-) odwiedziny zakończone - Hanka się wybawiła z kolegą, a od dzisiaj odpoczywamy rodzinnie
zaglądam 10 razy na dzień na stan konta bo czekam jeszcze na zaległe świadczenia - ale ani widu ani słychu
będzie dobrze:-)
czekałam aż zrobisz suwaczek;-) niech Twoja niespodzianka pięknie rośnie:-)
ale te wspomnienia zostają
a macie co wspominać
piękna karteczka - a jeszcze piękniejsza z Was rodzinka:-)
na jesień i zimę coś tam znajdę, bo mam dużo swetrów szerokich, niezbyt one modne i wyjściowe ale przynajmniej nie zmarznę
ja się jutro wybieram;-)
godzenia nigdy za dużo
Twój Patryk widzę szaleje, jakby wszedł w spółkę z moją Zosią to dom rozniosą;-) moja też sie wszędzie wspina
na szczęście do aktów przemocy dochodzi tylko jak walczy o jakąś zabawkę, ale na razie bez gryzienia, kopania i szczypania - u nas popychanie, wyrywanie wchodzi w grę i dziki wrzask
Termin wg kalendarza 19/21. 04.2013.
A powiedz bo o ile pamiętam przechodziłaś tokso w tamtej ciąży, brałaś jakieś leki? A w poprzednich ciążach jaki miałaś wynik? Trochę się tym stresuję ...
i uśmiechnij się , jeśli mama zadowolona to dzidziol też;-)