• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wisienka bedzie dobrze, musi!!! &&&&

Pawimi ja w salonie mam sciane na ktorej tez wieszam zdjecia...pradziadkowie, dziadkowie rodzice my z M jak bylismy mali, czasy narzeczenstwa i dzieci...siedzimy sobie czasem w fotelach i paczymy jak czas szybko biegnie...bo przeciez tak niedawno bawilismy sie jeszcze w piaskownicy

Mam takie perełki :-)

Załączniki

• album.jpg
    album.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 69
  • skanuj0001.jpg
    skanuj0001.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 72
  • skanuj0005.jpg
    skanuj0005.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 70
  • skanuj0011.jpg
    skanuj0011.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 110
  • skanuj0028.jpg
    skanuj0028.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Witam
Oczywiście "biednemu zawsze wiatr w oczy". Kupiłam wczoraj porządny test i czekałam do rana. Rano o 6 ide do kibelka, robie co nalezy iiiiiiii nie ma żadnej kreski. Test wadliwy, zepsuty:wściekła/y::wściekła/y:

U nas slonecznie dziś i pieknie.Dzieciaki wybyły a ja będe odpoczywać i czytać. Taki urlopik sobie dziś zafunduję. Chyba, ze weźmie mnie nerw i zacznę sprzątać.
Sempe świetnie, ze macie wolne, ładujcie akumulatory ile sie. Brunonek prześlczny
zuzinka też mam takie rodzinne fotki, dla mnie najcenniejsze te z moją mamą. Taka mała slodka blondyneczka...
Pawimy ogladalam fotki na fb , ekstra
Pogodnego dnia

Wisieńka ty i ja jedziemy na tym samym wózku, czyt.ten sam tydzień. Ja też nie mam objawów, a ty lepiej się płóż i nic nie rób, bo zamartiwanie się na dobre wam obojgu nie wyjdzie. Ja też nie mam objawów, jeśli chcesz się mną sugerować:-)

a nasza mama to w pracuni siedzi czy całkiem zapomniała o nas tylko z mężem urzęduje na piętrze:-p

zuz - inka rzeczywicie perełki takie zdjęcia - ja takich nie mam....
pawimi nie przejmuj się upływającym czasem, jeszcze chwilka i będziesz miała w rodzinie nowego członka. Można całować i wąchać do woli:-D
sempe o jak ja ci zazdroszczę takiego wypadu we dwoje znaczy się troje, hehe. Przydałoby się każdemu tak odpocząć od zgiełku....:dry:pocieszę cię że ja ostatnio na takim wypadzie byłam w 2009, więc 3 latka i pół i to był nasz jedyny wypad, bo 'weekend miodowy' zaraz po ślubie.A Brunonek to widać że kochane z niego dziecko, przesłodki:tak:
lenka, pati, katrina,majqa, madlen, co u was?

Sempe dołączam się do tych, które zazdroszczą wyjazdu, uwielbiam góry. My z M. byliśmy w tym roku dwa razy bez dzieci, na nartach i nad morzem, ale takie krótkie wyjazdy, ze dawno zapomniałam, przydałby sie jakiś wypadzik, ale kaski brak:-(

Wisienka może zrób jeszcze raz, a do tego czasu się nie stresuj.

Zuz inka śliczne fotki. Czekoladę kroję nożem na takie większe kawałki, powiedzmy jedną kostkę na dziewięć części.

Pawimi, ciasteczka naprawdę super na takie jesienne dni:-)

Byłam wczoraj z Kamilkiem na szczepieniu, ale znów odroczone, bo zaczął kasłać, także znów syropki, na szczęście Piotruś się trzyma.

Witam Was kochane :)
dzieńńńńńńńń dobry:))

Wisieńka
na pewno wszystko jest si ..&&&&&&&&&&&&& za środową wizytę !

Zuz Inka
a dobre chociaz te ubranka czy na styk??:sorry2:
powiedz Twojemu M ,że "starzejemy" się od 25 r.ż. i wtedy już tak się kremy "nazywa".. to nie była żadna aluzja:-)
a fotki fajne a najlepsza ta ostatnia :-p

Bedii
hahahaaa ..nie no ileż mozna urzędować :)
wczoraj zaraz po pracy byliśmy na zakupach i jak wrócilismy to obrobilismy dzieci ,kolacja i padłam spać ..

Weroniczka
jak tam ciasteczkowy biznesik:)??

Sempe
jedź i ładuj akumulatory ;))
przyjemności ..pozdrów Karpacz:-p
Bruno masakrycznie cudowny!!!!!!!!

Pawimi
buziaki słodziaki ;)))
moje bąki juz miały fotki i już nawet mam je w domostwie :)

Azile
czy Marta daje trochę odetchnąć ?:sorry2:

u nas pada :baffled:
szaro ,nic się nie chce

kumpela dzis mi zrobiła rzęsy 1:1 więc czuję sie kobietą ..wywoskowała paszki ..a ponieważ babeczki teraz na kwasy przychodza to ja sobie tez zrobiłam buźkę ,ale ja mikrodermabrazję :)

w sumie dzień udany ,ale teraz jak juz się szaro zrobiło to siadam z herbata pod kocem ..

aaaa--> jeszcze chcę napisać ,że wzięłam się za hulanie :)) kręcę hula już 10 dni i juz mnie prawie nie widać hahahahahaaa:-D:-D:-D

cieplutko pozdrawiam wszystkie lajdis ;)

Jakby tych wszystkich nerwów było mało to jeszcze zgubiłam telefon. Pol zaraz jedzie na działkę to może tam zostawiłam.
Mila zakatarzona i pokasłuje,to się nachodziłą do przedszkola
Natkaa kupiłam kolejny i nie wiem czy go zrobie jutro czy dzis.Troche mnie dziś pomdliło więc trochę się uspokoiłam
Bedi jak to mówią w kupie raźniej, mam nadzieje, ze obydwie spokojnie przejdziemy tą ciąże
Lenka dziękuję za wsparcie, a jak ty się czujesz
mama Pol przywiózł tel, widze, ze dzwoniłas. Zadzwonię do ciebie za chwilkę;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry