Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:*
ponoc dobrze robi na talie a u mnie jej troszku brak... 

;-) a popołudniami mama z dziecmi zostaje a ja jade na pole do jabłek pomagac rodzicom, i tak dni mi lecą, byle do konca sezonu 

--oby kubuś dobrze zniósł!
) i po wierrzchu posypać troszke cukrem--może być trzcinowy-pyszne
dzieciaki jak się rzuciły to trzeba było chować
a tego to ja nie wiemhana a potem do piekarnika w ilu stopniach i na ile? ciekawe moze uda mi sie zrobic kiedys te ciasteczka![]()
pewnie 180 i do zarumienienia (ok.20-25 min)
już lecę i nie zatrzymasz mnie--->okno otwieraj hahahaaaa
nie wyszła żadna kreska !! szit !!!
tylko moja szyjka wymięka i jest lekko rozchylona, więc mam nadal się oszczędzać, trochę się przestraszyłam, bo choć gin mówi że nie będziemy panikować, to powiedział, że mam wyluzować, żeby za wcześnie dziecka na świat nie sprowadzać, bo to stanowczo za wcześnie...więc staram się nic nie robić - ale w praktyce nie zawsze wychodzi...
pierwszy raz mi się zdarzyło, zwalam na ciąże
miała mieć 29 sierpnia, a ja się w zeszłym tygodniu zorientowałam. Zosieńka trzy razy była kłuta, biedna płakała strasznie i się wyrywała, na szczęście szybko się po wkłuciu uspokajała. No i waży już 13, 5 kg na 85 cm wzrostu - jak to pielęgniarka stwierdziła "duża babka z niej"
Hania znowu czarowała swoim gadulstwem
z emkiem widzę nadal szaleństwa - fajnie się czyta o tak pozytywnych relacjach w małżeństwie
wiadomo nie tylko z perspektywy spraw intymnych ale w ogóle, bo po Twoich postach widać że jesteście szczęśliwi:-)
obecnie to się czuję jak wieloryb

wow skąd Ty siły czerpiesz? buziaki dla malutkiej:-)