mamstud
Luty 2004, maj 2009
mamstudmałe sprostowanko torcik robila Natka ja niestety nie mam takich zdolności
![]()
a widzisz, właśnie o tym pisałam
najmocniej przepraszam i natke i Ciebie
Śliczny narciarz!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mamstudmałe sprostowanko torcik robila Natka ja niestety nie mam takich zdolności
![]()
najmocniej przepraszam i natke i Ciebie
ma 16m-cy.. a taki posłuszny:-)
,pogoda wlasciwie taka jak w Pl no moze cieplej troche.
moze pojedziemy gdzies dalej..do Pol na pewno nie wrocimy.
tzn w ciazy nie jem tlustych potraw, smazonego,mieso symbolicznie duzo ryb,wazyw i owocow,duzo pije, nie przejadam sie i we wszystkich poprzednich ciazach nie jadlam slodyczy. Cale to zjawisko nie jest spowodowane moim samozaparciem ani checia zdrowej diety tylko nie jestem w stanie jesc tych rzeczy
odbija mi sie potem i zle sie czuje... Niestety po ciazy niechec znika i pare kilo zawsze wraca
Za chwilkę na basen jeszcze wybywamy, a potem przed kolacją chciałabym się podpakować.

Kiedy dokladnie Ania ma operacje, przypomnij mi ale to pewnie juz tuz , tuz...
, widze ze tez na FB ze nasza Maureen kwitnie w swoim cukierniczym biznesiku a dziewczyny jej rosna na spore juz panny. Niedawno zakladala watek...Fajny byl kiedys ten watek z przecudowna atmosfera, ciekawe czy jeszcze kiedys odzyskamy ten 'nasz' klimat. Refleksyjnie pozdrawiam i wypatruje interesujacych wiesci moje kochane. Milego weekendu zycze!