• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Zuz inka
pozdrów Kraków;)) kiedyś mnie tam monż zabrał :-D
pięknie tam i tak ...magicznie jakoś ..a może to zakochane tak podziałało:sorry:
ja też się cieszę ,że już po operacji Ani ..

widocznie zla organizacja .. koniec tematu bo być uszczypliwym każdy potrafi..

Czasami człowiek musi. A swoja drogą kiedyś Pawimi sporo nam rzeczy podpowiedziała, więc może Ty nam poradzisz jak sobie radzić, jak się zorganizować? I ne musisz odczytywać tego jako złośliwosci, ale skoro chcesz to mozesz... Jor czojs.

Zuziu to może kiedyś i o Hutę zachaczysz :-)

Pawimi to nasza wilka pomoc. A Joasia to wzór do naśladowania zwłaszcza w kwestii organizacji. A mama tak bardzo wielodzietna bo wszytsko z nami od początku przeżywała. I jest bardziej wielodzietna niż nie jedna mająca kilka dzieci.

ten watek nie ma specyficznego regulaminu oprocz ogolnego ktorego kazdy uczestnik jest absolutnie zobowiazany przestrzegac natomiast wszelkie dublujace sie tematy na forum Rodzenstwo, zwlaszcza te z trescia ironiczna i obrazliwa pod czyimkolwiek adresem bede natychmiast usuwane.

reklama
chyba żartujesz ?? nic nie dublujemy, jako obcy znikamy w cień, żeby nikomu nie psuć klimatu... Wczorajszy mój wątek też usunełas.. !! naprawde rece opadaja, az sie dziewie, ze tyle powazania mialam dla Twojej osoby ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry