• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Anawoj,

swietnie napisałas to pismo !! :tak:
Tak podejrzewałam, że pani szatniarka sie wyprze, albo będzie obracała kota ogonem - ale nie ma to tamto, trzeba włożyć kilj w mrowisko i do przodu :tak:
trzymam kciuki i zdawaj nam tu relację na bieżąco o postępach w sprawie :tak:

azile,

artykuł przeczytałam, slicznosci robisz z tych koralików :tak:

ewuniaf,

ja również miałam częste stawianie się brzucha w 2 ciążach, z Paulinką jak byłam w ciąży musiałam przez to leżeć w szpitalu, ale leki pomogły.. a Ty bierzesz jakies leki na to ? Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :tak:

Mama05,

mniam, smakowity przepis, podrzuć jedna kromeczkę jak zostało jeszcze chlebka u Ciebie ;-)

Ja mam upiec 2 ciasta na jutro i nie moge się zdecydować jakie.. Myslę o marcepanowym ze sliwkami, ale drugie?

Piszecie o stażach - ja też długi dystans :-D Jestem z moim M. prawie 12 lat po slubie ( mamy rocznicę w grudniu ), razem od 14 lat.. Jeju, jak ten czas leci......

coś miałam Wam napisać, ale zapomniałam, bo Adaś wrócił...ehhh. dziecko chyba zadowolone, bo chętnie zjadł obiad i na nic nie narzeka. opadają mi emocje....ale gotowałam się od wczoraj. dziękuję Wam za wsparcie

mój kochany wpadł na 40 minut do domu, rozpalił mi w piecu, odświeżył się i pojechał do Lublina. tiaaa, od niedzieli w Czechach, teraz dwa dni po Polsce będzie się błąkał.....i on wcale nie jeżdzi TIRem :)

Hejka!
Ja teraz na chwilke puki mi dzieci kompa nie obsiada bo maja dzis obiecane. Audiolog dla Krzysia wstepnie zalatwiony na....maj przyszlego roku z NFZ wiec oczywiscie prywatnie na listopad. Maja specjalna komore, foniatre itd itp. Polecila mi znajoma alergolog do ktorej chodze z chlopcami ale zaznaczyla ze u Krzysia np to ze ma chroniczne zapalenie zatok i katar juz moze byc powodem ze wyniki wskazuja na niedosluch.

Poczytam wieczorem! Pozdrawiam :-)

Ja z m znam sie 16 lat po slubie 11 w sierpniu minelo

Mamo ja to powinnam zgrubnac bo mi M ostatnio powiedzial ze mi biodrowki spadna ale brzmi smakowicie ten przepis na chlebek wiec sprobuje :tak:

Ostatnia edycja:
dla tych ktore jeszcze nie wiedza:
Wiadomość od administratorki Aniaslu:

"Dziewczyny kochane poproście wszystkie użytkowniczki, o usunięcie suwaczków pobranych z portalu maluchy.pl. Strona na razie jest oznaczona, jako dokonująca zamachów- prawdopodobnie napadli na nią hakerzy. W związku z tym mam już pierwsze zgłoszenia od naszych moderatorek, że niektóre strony na BB nie chcą działać. Dzięki wielkie za pomoc"

Ja po zebraniu u Tadeczka w przedszkolu. Prawdę mówiąc wyszłam z niego taka dumna i zawstydzona ( pozytywnie). Pani bardzo chwaliła Tadeczka. W kilku miejscach podając przykłady jak powinny robić dzieci w tym wieku jako przykład podawała mojego Tadeczka. Zresztą jak dostałam tzw. monitoring umiejętności dziecka, w którym było kilka kategorii np. samoobsługa, znajomość kolorów, zachowanie w stosunku do kolegów itp. i każda miała ocenę - do poracowania, dobra i bardzo dobra mój synek wszystko miał na dobry i bardzo dobry :) A z tego co widziałam wiele dzieci miało bardzo dużo do popracowania. Jaka ja jestem dumna z mojego syneczka, zwłaszcza że jest najmłodszy w grupie nie licząc Tosi. No i na koniec pani zaczęła na forum wszystkich rodziców opowiadać o jednej wspaniałej mamusi, która fantastycznie wychowuje swoje dzieci. O tym jak jej dzieci są mądre i w ogóle same ochy i achy i na końcu tej jakże miłej i budującej opowieści okazało się że pani mówi o mnie. Kurcze dziewczyny mówię Wam jak to podbudowywuje i pokazuje mi że to co robię jest dobre:) Przepraszam że tak się wam tu pochwaliłam ale musiałam się komuś wygadać.
anawoj super że tak zareagowałaś na krzywdę twojego dziecka. Coś przerażającego z tą woźną.

reklama
weroniczka- BARDZO DOBRZE,ze nam napisalaś-chcemy sie cieszyc razem z Tobą ,to faktycznie powod do dumy !!!
podnosi Twoją samoocene-nie czujesz sie jak kura domowa ktora siedzi w domu-wykonujemy bardzo wazną prace i wkladamy w to serce i takie opinie jak dzis uslyszalas są tego dowodem !!!

ukochać Tadzia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry