• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witajcie mamusie :)
zuzkus dostaliście chociaż skierowanie do audiologa??? jak nie to postarajcie się o nie i nie martwcie się dopóki dzieciaczek nie przejdzie testów z prawdziwego zdarzenia (nas nastraszyli z Michałkiem już kiedy wychodziliśmy ze szpitala po porodzie- on był po zapaleniu płuc i dużych dawkach biodacyny, która u noworodków może spowodować głuchotę... pierwsze badanie sluchu pokazało ze trzeba skontrolowac jedno i drugie ucho. Skierowali nas do poradni audiologicznej- Jak miał 7 miesięcy to znów wyszło ze źle słyszy na jedno ucho a teraz ma półtora roku i jest wszystko w jak najlepszym porzadku z jego słuchem) Tak więc nie martwcie się na zapas będzie dobrze :)
mama chyba wypróbuję dziś twój przepis!!!
anawoj czekam z niecierpliwością na relacje z twojego wyjścia do szkoły w sprawie synka. Też uważam ,że trzeba coś zrobić. Osoba, która w taki sposób obraża dzieci (w ogóle obraża dzieci) nie powinna pracować w szkole...

ach już wczoraj wieczorem chciałam sobie siąść do komputera i trochę popisać ale znów te skurcze... Byłam z Kasią na basenie (chodzi na naukę pływania) i myślałam że nie dam rady stamtąd wrócić :(. Dobrze że dzisiaj troszkę lepiej :)

EWUNIAF- wyprobuj-szczerze polecam :))chlebek pierwsza klasa :)
MAJQA- dzieki,zakupy udane.

SEMPE- cześć i rowniez pozdrawiam-gratuluje spadku wagi :)

Ostatnia edycja:
pozwolę sobie wkleić Wam pismo jakie rano dostał ode mnie dyrektor
rozmowa trwała 1,5 h , pani się wyparła, ale i tak pokazałam,że zawsze stanę w obronie mojego dziecka
poruszyłam przy tym kilka innych problemów i dyrektor się zdziwił
wtym : pijaństwo pani szatniarki, uwagi o synu moich znajomych, że gdy obciął włosy na koniec roku- wychowawczyni mojego syna zapytała, czy wszy miał...i tak dalej, i tak dalej
aaaa, i Paweł mi powiedział, dlaczego ta kobieta tak gania moje dziecko. kilka lat temu pożyczyli od Pawła 3tys i nie oddali mu. upominał się kilka razy, to im wstydu narobił...ale i tak nie oddali. to teraz dziecku się obrywa
-----------------
pismo usunięte, z powodu wulgaryzmów

Ostatnia edycja:
Anawoj świetnie to napisałaś!!!!!!!!! BRAWO dla ciebie
A tak na marginesie dyrekcja zawsze jest zdziwiona, że jak to coś takiego ma miejsce.
Walcz o godność dla swojego dziecka:) Trzymam za ciebie kciuki

AZILE- cześc ,poczytalam troche o Tobie zdolniacho ;-):-)
EWUNIAF- to jest chlek ,gdzie nie masz drozdzy-jest proszek-nie ma bata-zawsze wychodzi :-D:-D

ANAWOJ- brawo!!czekamy z Tobą na rozwoj sytuacji !!! ja tez takiej sytuacji w życiu bym nie zostawila:no:Twoj syn wie teraz ,ze ma w Tobie wsparcie:tak:

reklama
Hej
Anawoj bardzo dobrze zrobilas.Ciekawa jestem jak dalej sprawa sie potoczy.

Ja z moim mezem tez z tych dlugodystansowcow;-) Jestesmy ze soba od 12stu lat a po slubie 5 :rofl2:
A teraz zmykam bo jedziemy cala rodzinka na pasowanie mojego starszego synka na przedszkolaka:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry