• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

aaaaa widzisz, ja mam kolezanke na studiach na klimatyzacji ;-) ale dla mnie to czarna magia i typowo meskie zajecie chyba. To chyba zajety strasznie bo to taki zawod z duzym popytem, przynajmniej u nas instalatorzy klim i co sa rozchwytywani, dobrze zarabiaja i razem z elektrykami naleza do takich bardziej "prestizowych" budowlanych profesji bo niestety wymaga to duzo wiecej inteligencji i wiedzy niz rabanie mlotkiem, a juz ci co maja swoje firmy sa naprawde dobrze sytuowani.

reklama
ANAWOJ- masakra aaaaaa!!! mi sie to w glowie nie miesci :0
tak jak napisala Maureen-ja tez bym poszla do dyrekcji przekazala sprawe ,poczekala na wezwanie "winnej" i wyjasnila calą sprawe-dziecko ma sie czuc w szkle bezpiecznie i jego poczucie wlasnej wartosci powinno roznąć a nie byc tlamszone przez obcą kobiete...pewnie jeszcze powiedziala Mu to przy kims to juz wogole....

musisz jutro pojść-Twoj syn na Ciebie liczy !!

Hej hej!
Joas ta Twoja komoda i lustro jest sliczna:tak: Dokladnie w moim guscie.ja niedlugo bede malowac podobnie meble w kuchni.
Weroniczka jak tam wyprawa tramwajem?
Anawoj ja tez jestem za powazna rozmowa z dyrekcja w obecnosci pani sprztaczki.Chyba bym ... oj nie wiem co bym takiej babie zrobila.:wściekła/y:
Mama trzymam kciuki za Was, a moze jakis cud sie wydarzy podczas tych cykli bez hormonow;-)
Ja ciagle jestem na etapie urabiania meza ale jak juz pisalam chwilowo mamy dolek finansowy i musze go przeczekac zeby dalej drazyc temat.:-p

dzieci na lekcjach wyłączająkomórki, dopiero po lekcjach, lub na przerwie - gdy coś pilnego do mnie mają- pytają nauczyciela czy mogą zdzwonić. bardzo ich kontroluję pod tym względem
pogadałam z synem, kazałam opisać wszystkie scysje z panią z tego roku. siedzę i tworzę pismo do dyrekcji,a poza tym rano zjawię się tam i sobie pogadamy. mam zamiar narobić szumu, że pani mnie obraziła, bo w końcu nazwała go synem kur...y, a ja nią nie jestem i nigdy nie byłam. zażądam oficjalnych przeprosin itd itp

Witam!

Weekend minal nam malo wesolo. Dzis dowiedzialam sie w zerowce ze Krzys nie slyszy na jedno ucho :szok: bo mieli badanie i tak wyszlo, mam z nim jechac do specjalisty.
W ten weekend mielismy pomyslec o dzidzi...ale nie bylo nastroju. Ogolnie smutno, zimno i jesiennie...

Pozdrawiam i ide poczytac co u Was!

Witam nowe Mamy!!!

ZUZKUS- :szok::szok: no to ie porobilo....mam nadzieje,ze specjalista zaradzi co trzeba:sorry2:trzymaj sie kochana...

moje juz spią ,ja wstawilam chlebek dukana do piekarnika ,za godzinke bede wyjmowac-jutro na sniadanko chlebek:tak:;-):-):-)

Majkla moj maz z pod Łapanowa jest :-)

Mamo a wlasnie ze sie uda bo na nic nie liczycie!!!!
Pawimi ja tez anty antybiotykowa tyle ze u nas lekarze traktuja jak panaceum na wiekszosc chorob a o wymazie nikt nie slyszal
Anawoj jak zdrowie? Ja tez niestety codziennie palenie w piecu

Joas piekne rzeczy robisz!!!
Weronika co za utalentowane mamy tu mamy :-) Ja tez swoim hobby przewaznie w nocy sie poswiecam bo w dzin czasu brak a w nocy cisza apokoj...tylko rano ciezko wstac ;-)

Zuskus - kochana cos podobnego z tym Twoim Krzysiem! Az sie wierzyc nie chce, koniecznie musisz udac sie do specjalisty, moze to brednie sa...Ja tam w takie pseudo testy nie wierze. Mam nadzieje ze okaze sie to jedna wielka bzdura. Pociesze cie bo jak bylam mala to mama ze mna poszla do okulisty (tatus jest krotkowzroczny), madry lekarz posadzil mnie przed obrazkami i ja podobno zadnego nie rozpoznalam, facet wydarl sie na mame ze co pani nienormalna jakas nie widzi ze dziecko calkiem slepe jest??? przepisal jakies grube mega okulary, pelno testow zlecil itd.... no i nic, mama zdegustowana wyszla stamtad ze mna, pyta sie mnie czy ja faktycznie nie rozpoznawalam tych obrazkow czy sie wyglupialam na co ja wykrzyknelam ze jakim cudem mialam obrazki czytac jak tak nisko siedzialam ze nic w lustrze nie widzialam :-D:-D:-D

reklama
Anawoj- Uważam iż dobrze chcesz postąpić. Zawsze trzeba walczyć o swoje dzieci. I nie należy się bać iz będzie miało z tego problemu jakieś nie przyjemności. Wiem to z własnego doświadczenia. jestem ciekawa czy przypadkiem inne dzieci też nie mają takich nieprzyjemności.

Zuzka to ci sie porobiło na całego. Trzymam kciuki, na pewno da się to leczy. Mam tylko nadzieje, ze te badania nie robiła jakaś prywatna firma, bo często robią nie wiarygodne badania.

Mama05 jakoś nie miałam weny na pisanie. Często was podczytuje, ale wiecie czasu czasem braknie na odpisanie. Zawsze myślę za chwilkę a te chwile uciekają.
Ale obiecuje zaglądać częściej. Dzięki za pamięć o mnie:)
A pochwale sie wam. Na stronie bb, jest o mnie artykuł, jak chcecie troszkę mnie poznać i moje hobby to zapraszam do lektury:)
Eliza. Dzięki swej pasji czuję się szczęśliwsza - babyPrzyKawie
Jest tam wiele ciekawy nowych artykułów:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry